עבור לתוכן

נגמר הבלאגן.. עכשיו לכולם יש מלווה 3 חודשים והגבלת נוסעים ל2

Featured Replies

• תגובות 68
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה קרה ילד?

עוד לא הוצאת רשיון וזה מבאס לך תתחת?

אתה תראה שזה כמעט לא משפיע כשלרוב החברים שלך יהיה רשיון... כל אחד יעדיף להביא רכב מהבית בשביל הפוזה (לפחות עד שתקבלו שכל מאיזה כיוון)

פורסם
  • מחבר

ילד? אני כבר בן 18 ויש לי רשיון כמעט שנה מה שמעצבן אותי זה שהיה לי כמה ימים ליסוע עם אוטו מלא ועכשיו לקחו את זה חזרה זה מדכא!

ולא לכל אחד יש דלקן כמו לרוב הילדים שאני מכיר אני מעדיף להיות עם אוטו מלא וכל אחד שם כסף ונוסעים למסיבה או משהו

פורסם

החוק עדיין לא נכנס לתוקף ככה שעוד יש לך כמה ימים

ובכלל, רק עוד שנה ואתה כבר לא נהג חדש... תזרום עם מה שיש בינתיים

פורסם
  • מחבר

נהג חדש זה לא הביעה שלי...

ממש לא זה לא שאני עושה עבירות שאני צריך להיות מודאג שהנהג חדש יתמשך לי

זה הקטע של החוק של ה2 עד גיל 21!!

זה פאקינג מלא זמן!!

פורסם

זה רק לנהגים חדשים עד 21.

למה אנשים לא קולטים את זה?

אם הוצאת רישיון בגיל 17, אז בגיל 19 כבר לא תהיה נהג חדש, ותוכל להסיע כמה אנשים שתרצה.

פורסם

שניצל, אז כנראה שאתה לא קולט את זה.

אם למישהו עבר הנהג חדש (שנתיים) ולא מלאו לו 21, עדיין הוא לא יוכל להסיע יותר מ-2.

במילים אחרות, בנאדם מתחת לגיל 21 לא יכול להסיע יותר מ-2 אלא אם כן:

1. הוא עשה את הרישיון לפני שזה יצא.

2. יש איתו מלווה.

פורסם

בטח זה יהיה כמו פעם שעברה שנכנסה התקנה שנהגים בעלי רישיון יהיו פטורים....

(לפחות אני מקווה שככה)

עד אז החוק לא כזה רע... ובכלל אין צורך להגיד: "מדינה זונה מדינה מוצצת"

הביטוי בו בחרת הוא שגוי אני נהגתי שלושה חודשים עם מלווה ואני חושב שזה יותר טוב.

לגבי כמות הנוסעים ברכב,כשרכב עמוס נוסעים הוא מתנהג אחרת בין שלושה אנשים ברכב לחמישה אנשים ברכב אין הבדל גדול כל כך אבל בין שני נוסעים לשמונה נוסעים בוואן יש הבדל גדול זה עוד כמעט 300 קילו וזה גורם לרכב להתנהג אחרת בכלל.

אגב אם אתה בן 18 בטח למדת אזרחות ואתה אמור לדעת שבין קריאה ראשונה לשלישית שבה מועבר החוק סופית יש הרבה זמן,וגם אז עד שייכנס החוק...

פורסם

רגע עם אני מוציא השבוע טסט אז כמה זמן יש לי מלווה??

פורסם

החוק לא מגביל את מספר הנוסעים בגלל התנהגות רכב שונה , אלא בגלל שכאשר הרכב מלא הנהג פחות מרוכז בנהיגה וכו' ..

פורסם

nirfun, אני אשמח אם תסביר לי איפה רשום שכל נהג מתחת ל-21 לא יכול להסיע יותר מ-2 אנשים.

אני אצטט מתוך הכתבה הנ"ל:

נקבע כי נהג חדש שטרם מלאו לו 21 וחלפה לגביו התקופה של חובת הליווי, לא יסיע יותר מ-2 נוסעים עד שימלאו לו 21, אלא רק אם יושב לידו מלווה.
פורסם
  • מחבר

אז אזרחות דווקא לא למדתי נגיד ואתה צודק בקשר להתנהגות

אתה חושב שלא נהגתי עם אוטו מלא ואני לא יודע איך הוא מתנהג כשהוא מלא?

אז אני יודע מצוין דווקא

ועוד נגיד שבסדר יש חוק של 2

למה עד גיל 21?!

שיעשו עד תום תקופת הנהג חדש זה פשוט לא הגיוני שנהג שהוא לא חדש (נגמר לו הנהג חדש) עדיין יוגבל בשטות שכזאת לא צריך שנים של נסיון כדיי לדעת את ההבדלים של אוטו מלא לריק

פורסם

זה היה ברור,אני מאמין שבוע שבועיים החוק הזה יכנס לתוקף

פורסם

בטח שיש הבדל באיך שאתה מיתנהג באוטו שיש בו 4 אנשים ואותו שיש בו 2 אנשים ההבדל הוא עצום למרות שאין לי רישיון אני יודע מחברים כשנוסעים הרבה באוטו הנהג לא מרוכז בנהיגה זה נכון ומוצדק הנהג לפי דעתי זה צריך להיות שאם המלווה יהיה הגבלה של שני נוסעים ואחרי המלווה לא תיהיה הגבלה

פורסם

אז אזרחות דווקא לא למדתי נגיד ואתה צודק בקשר להתנהגות

אתה חושב שלא נהגתי עם אוטו מלא ואני לא יודע איך הוא מתנהג כשהוא מלא?

אז אני יודע מצוין דווקא

ועוד נגיד שבסדר יש חוק של 2

למה עד גיל 21?!

שיעשו עד תום תקופת הנהג חדש זה פשוט לא הגיוני שנהג שהוא לא חדש (נגמר לו הנהג חדש) עדיין יוגבל בשטות שכזאת לא צריך שנים של נסיון כדיי לדעת את ההבדלים של אוטו מלא לריק

אנשים! הבנת הנקרא! איפה כתוב שכל נהג עד 21 לא יכול להסיע מעל שני נוסעים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים