עבור לתוכן

7600GT או 7900GS?

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב חדש בקרוב ומתלבט בין ה7900GS של ASUS שעולה 1250 ש"ח לשבין הPOV 7600GT שעולה 930 ש"ח.

אני מתכוון לשדרג לDX10 בעוד שנה~

אז שווה להשקיע 300 שקל נוספים ב7900GS?

הבדל הביצועים והעובדה שאני הולך לשדרג עוד שנה מצדיקה את המחיר של ה7900GS?

פורסם

שווה אם זה מחשב לשנה, אבל באותו מחיר יש לך את 1950pro של ATI... שהוא סך הכל טוב יותר מ-7900GS ...

מבחינת לוח ראיתי של sapphire שנמכר ב-1250 בערך, הוא גם לוקח רק סלוט אחד שזה דבר מבורך... ;)

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע אבל אני חייב מKSP >_< מקסימום אני ישאל אותם מתי מגיע אליהם ה1950PRO ואם זה במרחק של שבועיים בערך מעכשיו אני יחכה...

וד"א נראה לכם שהמשחקים שיצאו בעוד שנה-שנתיים יתמכו גם בכרטיסים של DX9? כי פשוט לא נשמע לי הגיוני שכל מי שבנה איזה מערך CROSSFIRE של X1950XT יידפק ככה, או בכלל אנשים שמשחקים ולא רוצים לשדרג בשנה הקרובה

פורסם

לפי דעתי שום דבר לא השתנה וההיסטוריה חוזרת על עצמה, כלומר עוד כשנתיים הכרטיסים יריצו הכל בצורה סבירה, אבל לא ב-HIGH... לדוגמה יש את 6800 שמריץ היום הכל בגרפיקה לא רעה בכלל.

פורסם

אני גם ממליץ לך לשאול את KSP לגבי 1950 אם לא אז קח 7900GS.

ולמה לא נשמע לך הגיוני שאנשים שעשו CF ידפקו?

יומיים לפני ירידת המחירים של המעבדים של AMD המעבד שלי עלה 1800 ש"ח בערך,מי שקנה אותו אז ולא ידע לא נדפק אחרי שבוע שהמחיר שלו ירד בחצי?

פורסם

זה לא אותו דבר, יצרני המשחקים מודעים לזה שלהרבה אנשים יש ויהיה גם בעתיד DX9 ואם הם "ידפקו" אותם הם בעצם ידפקו את עצמם כי פשוט לא יקנו את המשחק.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז אני אלך על ה7900GS או 1950PRO (אני כבר ישאל אותם מחר בחנות)

הספק SPIRE ROCKETEER III 500W יחזיק את הכרטיס מסך הנ"ל + E6300 + 2GB RAM?

קראתי עליו כמה ביקורות שהוא בסדר...נגיד 8 מתוך 10. ואין לי כל כך כסף לליברטי

עריכה- עכשיו ראיתי שהוא מספק 32A על 2 מסילות 12V ולפי מה שידוע לי הLIBERY מספק רק 30 O.o

פורסם

זה אחד הספקים הגרועים ב-KSP

ואני צנצנת אם הוא מספק 32A (גנבתי את המשפט מליאור)

קח את זה אם אתה חייב מ-KSP

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3718

וזה במידה כמובן שאתה לא מעוניין להשקיע 420 ש"ח באנרמקס

פורסם

לפי מה שהבנתי KSP מוכרים ספקים של HEC (לא כתוב באתר שלהם אבל אנשים אומרים שיש להם).אם כן תקנה את ה HEC 400W TRT אם לא אז מה שזה שמעלי כתב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים