פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים מה קורה?אז ככה,יש לי לוח ASUS-p4s533-mX ואני לא ידוע לאן לחבר את המאוורר,יש לו חיבור עם 4 פינים כמו של כונן פלופי,אז מחברים אותו ישירות ללוח אם או ישירות לספק?ואם תוכלו להסביר לי איך עושים זאת אני אשמח.
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים 4 פינים כמו של פלופי ? אין מאוורים שמגיעין עם חיבור כזה.. יכול להיות שאתה מדבר על החיבור של המאוור המקורי של אינטל.. הוא היחידי שמזכיר חיבור של פלופי .שאר המאווררים הם 3 יפן שמיתחברים ללוח או 4 פין מולקס שמיתחברים לספק .
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים מחבר זה מאורר מספק והוא למארז,לקחתי את הרעיון מכאן,זה הלוח שלי:ASUS-P4s533-mx ,אתם יכולים להביא לי תמונה שמסומן לאן לחבר את המאורר ,או לאן מחברים אותו לספק,בבקשה?
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים יש לך רק מקום אחד על הלוח (עוד אחד של המעבד)...ויש פה כול מיני מודים...http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=85993.0[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים מחבר סבבה,תודה רבה רבה רבה רבה לכולכם!!!!!!!!!!!!! ;D ;D עריכה:פתחתי עכשיו את המארז וראיתי שהמאוורר של המעבד מחובר לחיבור שהראת לי,אז יש אפשרות לחבר את המאוורר רק לספק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.