פורסם 2006 בנובמבר 318 שנים אני רוצה לבנות למחשב משהו כמו בתמונה עם כמה דרגות (12v, 10v,8v,5v) כדי לשקט ווטוב זה יהיה על לוח מעגלים עם כמה שפחות חוטים עליו ויהיה חיבור מולקס זכר וכמה מחברי שלוש פין לכל דרגה. צריך לדעת איזה נגדים לשים בשביל 10ולט, 8ולט או מספרים דומים שיעזרו תודה [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בנובמבר 318 שנים אתה צריך מייצב מתח, או דיודת זנר, כדי ליצור מתחים יציבים. אין אפשרות ליצור דבר כזה ע"י נגדים בלבד מכיוון שהתנגדות של מאווררים שונה ממאוורר למאוורר.
פורסם 2006 בנובמבר 318 שנים מחבר כן חשבתי על זה אבל חשתי לשים 7 שורות של 4 מחברי מאוורים שהם יהיו1: 12 ולט ישירות2: 5 ולט ישירות3. 10 אום4. 20 אום5 30 אום6. 40 אום7. 50 אוםזה לא צריך יותר מידי יקר נכון ואיזה נגדים צריכים 1וואט?
פורסם 2006 בנובמבר 318 שנים אני עשיתי משהו דומה עם נגדים לקחתי 3 נגדיםובניתי מעגל כמו בשרטוט שצירפתי מה שקורה שהחשמל יעדיף לעבור היכן שההתנגדות יותר נמוכהויש שלושה מפסקים 1 שולט על העוצמה החזקה ביותרה2 על הבינוניתוהשלישי על האחרונה ובמצב ששלושתם פתוחים אז זה על הנמוכה ביותרכעיקרון אם אני לא טועה השתמשתי בנגדים של 100 אום כל אחד והספק 5W אבל אני לא סגור על זה המחיר שלהם הוא משהו כמו 5 שקליםאפשר כמובן להוסיף לדים שבכל דרגה שתפעיל יאירו או משהו כזה אבל זה כבר לשיקולך לי אור מפריע בלילה[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.