עבור לתוכן

מה שעשיתם לאיגור (Cereal Killer) פשוט מגעיל!

Featured Replies

פורסם

אתם יודעים אל מי אני מדבר, HW התדרדרה מאוד מה שעשיתם לאיגור ב-emp פשוט מגעיל נתעב ועכשיו בגללכם הוא עוזב מההנהלה של emp, אני פשוט לא מאמין שהקהילה האהובה שלי עשתה את זה :(>:(:nono: .

ולא הוא לא שלח אותי אני כותב את זה כי מה שעשיתם פשוט מגעיל

• תגובות 36
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האידיוט שעשה את זה לדעתי צריך לקבל גם באן מ HWZONE....

על התנהגות פושעת... ומביכה לקהילה...

שיתבייש... אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך... emp לא עשו לך כלום.. אז אל תתנהג בצורה טרולית שכזו...

פורסם

מה קרה?? לינקים ותיאור התקבלו בברכה

פורסם

עזבו חבל עוד פעם להתחיל ויכוח אין סופי.

פשוט תשכחו מזה .

Imac - תעביר לאיגור שאם הוא רוצה לחזור אלינו פשוט ליצור קשר עם המנהלים הבכירים.

פורסם
  • מחבר

מה לא הבנת? אתמול משתמשי HW פתחו ניק בשם Spamer וירדו על הפורום emp ועל איגור, ובגלל זה איגור לא רוצה להמשיך!

פשוט מגעיל מה שעשיתם, פשוט עצוב :( :'(

udicol - ציינתי שלא נשלחתי מאיגור אלא פשוט התאכזבתי מהקהילה הזאת, אני זוכר שנרשמתי בחופש הגדול היה אוירה מצויינת קהילה מתורבתת אבל פשוט התדרדתם!!!!

פורסם

מה לא הבנת? אתמול משתמשי HW פתחו ניק בשם Spamer וירדו על הפורום emp ועל איגור, ובגלל זה איגור לא רוצה להמשיך!

פשוט מגעיל מה שעשיתם, פשוט עצוב :( :'(

udicol - ציינתי שלא נשלחתי מאיגור אלא פשוט התאכזבתי מהקהילה הזאת, אני זוכר שנרשמתי בחופש הגדול היה אוירה מצויינת קהילה מתורבתת אבל פשוט התדרדתם!!!!

מי שעשה את זה , זה באמת מגעיל ודוחה.

אבל זה לא מייצג ולכן בשמי ובשם עוד הרבה חברה באתר שעוד אכפת להם אני מפציר בך להפסיק עם הת'רד הזה ולהתחיל דף חדש!

פורסם

מוזר, האנשים בצוות הקיים הינם בוגרים ורציניים (זה אולי נשמע פלצני משהו אבל...) ואני לא יכול לתאר אף אחד מהצוות הקיים עושה משהו כזה :-\ והרי הסכסוך היה בינו לבין הצוות הקיים, מוזר.

אבל אני גם תומך בקריאתו של אודי...

פורסם

אני בהחלט מגנה מה שקרה ב-EMP אבל עדיין לא צריך לעשות מאיגור קדוש מעונה!

אין לשכוח שאת הבאן ב-HW איגור קיבל בגלל מעשיו ולא בגלל שאחד המנהלים החליט שהוא לא אוהב אותו!

ואני מבטיח לכם שהאנשים שעשו את מה שעשו ב-EMP לא מייצגים את הקהילה של HW!

פורסם
  • מחבר

נכון שאיגור לא קדוש מעונה אבל באן על זה שהוא כתב "Scorpion אני אוהב אותך" זה ממש שטויות כי הוא לא עשה משהו חמור כמו מה שאני אז עשיתי (לא רצוי להזכיר) ואני חושב שאתם המנהלים צריכים לשלוח לו מכתב התנצלות בשם הפורום!

פורסם

נכון שאיגור לא קדוש מעונה אבל באן על זה שהוא כתב "Scorpion אני אוהב אותך" זה ממש שטויות כי הוא לא עשה משהו חמור כמו מה שאני אז עשיתי (לא רצוי להזכיר) ואני חושב שאתם המנהלים צריכים לשלוח לו מכתב התנצלות בשם הפורום!

ולהתנצל על מה? המנהלים עשו את עבודתם על הצד הטוב ביותר...

ונתנו באן למי שהפר את כללי הפורום במתכוון... איגור לא יותר טוב מאותו ספאמר שכביכול התיימר לייצג את HWzone.

מנהלי HWzone לא צריכים להתנצל על טימטומו של איגור.. כולנו יודעים מי כן צריך להתנצל על זה...

פורסם

imac אתה מגזים מאוד!

א. אף אחד מהמנהלים לא הולך לרדוף אחריו! יש לנו דברים יותר חשובים על סדר היום מאשר להתעסק עם עלבונות של משתמשים שנגרמו באשמתם!

ב. בחוקי הפורום מצויין בפירוש שאין לעשות את מה שאיגור עשה, ומצויין בבירור שעבירה על החוקים האלה יגרור עונש מסוים כגון הרחקה. כך שאיגור לא קיבל את ההרחקה בפתאומיות ואני בטוח ב-100 אחוז שהוא ידע שמה שהוא עושה זה לא בסדר ויכול לגרום לבעיות.

ג. הצפה זאת הצפה! לא משנה אם זה טוב או רע זאת עברה על החוקים הברורים של הפורום וכפי שכבר נאמר איגור לבטח ידע שהוא עובר על החוקים בגסות והוא ידע שהוא צפוי להענש על כך!

פורסם

תשמעו...מצד אחד איגור צודק...מה שהולך פה..זה זוועה. (לא דבריי אלא דבריי הKILLER)

מצד שני המנהלים צודקים..הוא באמת הגזים...

אבל האתר הידרדר...אני מתגעגע לזמנים שבו האתר הייה "קהילה מאוחדת" ולא סתם ספאמרים.

פורסם

תגידו אפשר לשמוע את כל הסיפור מהתחלה עד הסוף לא הבנתי כלום... :'(

נ.ב: אני לא יודע אם האתר התידרדר, אבל שאני פותח תר'ד חדש אני מפחד לרשום כותרת לא עניינית בטעות שלא יצעקו עליי או יעיפו אותי מHW :saint:

פורסם

נ.ב: אני לא יודע אם האתר התידרדר, אבל שאני פותח תר'ד חדש אני מפחד לרשום כותרת לא עניינית בטעות שלא יצעקו עליי או יעיפו אותי מHW :saint:

זה טוב זה טוב.

אדרנלין בריא לבריאות ;D

סתם, אנחנו לא מנסים להעביר את זה בפחד, אלא דרך הבנה, אבל לפעמים צריך לאכוף חוקים...

פורסם

היה פה קטע שאיגור פתח תרד שבו הוא מביע מחווה לSCORPION...

המנהלים מצאו את זה לא לפי התקנון ונעלו ונתנו באן לאיגור (וגם בגלל עוד שטויות שעשה)

איגור החליט שנמאס ופרש.

הוא עבר לפורום אחר של האתר EMP ושם אתמול בערב הגיע מישהו בשם SPAMER

והציק לפורום ולאיגור (אחד מהמנהלים)...וכתב שהוא מHW...

לאיגור נמאס סופית והחליט שהוא פורש לתמיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים