עבור לתוכן

תמונות ברורות ראשונות של ה-GEFORCE FX (NV30).

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין מה כולם נטפלתם לשם.

לא רואה בשם שום דבר רע.

• תגובות 30
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ומה רע בזה? אנשים שלא מבינים במחשבים יקנו GFMX ואנשים שכן מבינים ויש להם הרבה כסף יקנו GFFX, זה משקורה עכשיו לא?

בוא נעזוב את השם לרגע, אתם חושבים ש-nVidia איחרה את המועד? ומה עם ATI אתם חושבים שהם מתכננים משהו מיוחד?

פורסם

באמת מעניין איך יקראו לכרטיסים החדשים של ATi

Radeon 10000 ??? :P :-X, אני חושב שהם בכלל ישנו את השם למשהו אחר

פורסם

nvidia מאוד פישלה בנושא של היצור אבל אפשר להבין אותם זה לא צעד קטן וקל לעבור ל0.13 micron

ati בטח כבר מפתחת איזה משהו שיהרוג את ה geforce fx אבל לא נראה אותו בזמן הקרוב ככה שיש לgeforce fx (מנסה להתרגל לשם) זמן למשול בפלח השוק ולהכניס עוד הרבה ירקרקים לכיסם של נבידיה

פורסם

איתם את המחיר של הכרטיס או שיש לי רושם שמה שאני רושם לא חשוב :'( :P

פורסם

איתם את המחיר של הכרטיס או שיש לי רושם שמה שאני רושם לא חשוב :'( :P

מה יש להגיד כבר אל המחירים זה לא משהו כול כך חדש/shocking היה ברור מההתחלה שככה הוא יעלה

פורסם

מה ההבדל בין GFFX הרגיל ל- GFFX Ultra?

פורסם

מטורפים? סליחה?

499 * 4.6 (4.6 = שער הדולר), זה 2200 ש"ח. הראדון עלה יותר בהתחלה!

399 * 4.6 = 1835, אני מניח שזה הכרטיס היותר חלש בסדרה, אבל עדיין המחירים ירדו כמובן.

נראה לי מחירים קצת זולים מדי בשביל מחירים ראשוניים ::) מאיפה הבאת את זה?

פורסם

בסדר, עכשיו תוסיף מע"מ, משלוח ורווח, ותזכור שכשה-Radeon9700PRO יצא שער הדולר היה גבוה יותר.

פורסם

תראו מבחינת מחירים, זה היה צפוי שהם יעלו ככה, נווידה תמיד היו יותר יקרים מATI

דבר נוסף זה שלדעתי נווידה לא תקבל כ"כ הרבה ירוקים מהGFX(קיצור) הרי אחרי הכל, הR9700 יצא מתי?! באוגוסט, והGFX ייצא לשוק רק בינואר-פברואר, זה שהכריזו על גרסאת האלפא שלו זה לא אומר שהוא יצא ישר לשוק...ובין אוגוסט לפברואר יש חצי שנה, ז"א חצי שנה לATI להתכונן ליציאה של הכרטיס של נווידה, ז"א שתאורטית, הם יכולים להוציא את הכרטיס הבא שלהם, בערך חודשיים אחרי יציאת הכרטיס של נווידה...

פורסם

ושער הדולר בטח יעלה(בגלל מצב הביטחוני בארץ ובעולם והמלחמה הקרבת) וזה בעוד שלושה חודשים בארצות הברית, ועד אז ATI בטח תוריד מחירים, תחרות בין ה-Radeon9700 PRO לבין Geforce FX אני ממש לא רואה, אם אתה Hradcore Gamer על מה תלך על כרטיס מצוין שלא עולה הרבה ונונתן ביצועים מדהימים ויספיק לעוד כמה שנים או לבין כרטיס טוב יותר אבל הרבה הרבה יותר יקר? לדעתי במשחק הזה ATI כבר ניצחה.

פורסם

מה ההבדל בין GFFX הרגיל ל- GFFX Ultra?

אני חושב שההבדל ביניהם זה כמובן רק מה"צ כמו בכל סידרה של החברה. (גיפורס 3 ו-4).

את המחירים הבאתי מאחד הכתבות על הכרטיס.

אני מקווה שהמחירים ירדו ואני בטוח שהם ירדו אחרי שהוא יצא.

פורסם

בכרטיס זה הפילטרים יהיו על הכרטיס או בצ'יפ?

פורסם

אני חושב שחוצמההבדל במגההרצים .... יהיה הבדל גם בכמות הזיכרון ... קראתי איפהשהוא שיהיה 128 \ 256 מגה ...

לא יודע למה ... אבל זה עוד צעד מטורף ...

פורסם

מישהו יודע מה ההבדלים בין הרגיל לאולטרה?

NO TV-OUT?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים