עבור לתוכן

אפשר לפתוח צינורות ל 6800 AGP 128 ?

Featured Replies

פורסם

היום בעקבות התרד שפתחתי הזמנתי החלטתי לקנות את ה 6800 והזמנתי אותו מ PCNOW

עכשיו השאלה שלי היא אם אפשר לפתוח לו צינורות + להתקין דרייור של אומגה או אוברקלוקינג ולקבל תוצאות יותר טובות?

אם כן אז איך?

פורסם

לא תמיד אפשר.

אצלי למשל, פתיחת צינורות גורמת לבעיות. :'(

פורסם

לי יש 6800LE ופתחתי לו צינורות ל 12+ 6 VS.

ב 16 צינורות הכרטיס עובד לא טוב, 12 זה המקסימום.

משום מה אי אפשר לעשות לו OC אבל גם ככה הוא בסדר.

פורסם
  • מחבר

לי יש 6800LE ופתחתי לו צינורות ל 12+ 6 VS.

ב 16 צינורות הכרטיס עובד לא טוב, 12 זה המקסימום.

משום מה אי אפשר לעשות לו OC אבל גם ככה הוא בסדר.

אפשר הסבר בפרטי או פה איך פותחים אותו?

דרך ריוה טונר? איך?

פורסם

יש לי 6800 רגיל, הצלחתי לפתוח את ה-vertex shader אבל לא את ה-pixel shader, כי אז היו לי ארטיפקטים.

יש מדריך מאוד מאוד מפורט ב-FiringSquad.

http://firingsquad.com/hardware/geforce_6800_unlocking/page2.asp

ממליץ לך להתקין rivatuner, לנסות לפתוח את הצינורות ולבדוק איך הכרטיס עובד. אני לא ראיתי איזה שוני מיוחד בביצועים.

לגבי דרייברים, אחרי שגרסה 80 של הדרייברים של nvidia ככל הנראה הרסו לי את המסך, אני משתמש בדרייברים של ngohq.

אם אתה מתפלא איך דרייברים לכרטיס מסך יכולים להרוס את מסך, תעשה חיפוש בגוגל על nvidia direct access.

פורסם

יש לי 6800 רגיל, הצלחתי לפתוח את ה-vertex shader אבל לא את ה-pixel shader, כי אז היו לי ארטיפקטים.

יש מדריך מאוד מאוד מפורט ב-FiringSquad.

http://firingsquad.com/hardware/geforce_6800_unlocking/page2.asp

ממליץ לך להתקין rivatuner, לנסות לפתוח את הצינורות ולבדוק איך הכרטיס עובד. אני לא ראיתי איזה שוני מיוחד בביצועים.

לגבי דרייברים, אחרי שגרסה 80 של הדרייברים של nvidia ככל הנראה הרסו לי את המסך, אני משתמש בדרייברים של ngohq.

אם אתה מתפלא איך דרייברים לכרטיס מסך יכולים להרוס את מסך, תעשה חיפוש בגוגל על nvidia direct access.

גם אני ממליץ לך על RIVA TUNER. דבר איתי במסנג'ר ואני אסביר לך על התהליך,למרות שהמדריך שהירו שם פה הוא מדריך טוב מאוד.

להירו- על כמה פיקסל שיידר הכרטיס שלך עובד עכשיו?

פורסם

לפני כמה שבועות קיבלתי כמה מסכים כחולים, אז מחקתי את Rivatuner והורדתי FSB מהאוברקלוק של המעבד

מאז לא קיבלתי שום בלוסקרין. לא יודע איזה מהם גרם לזה, אבל כרגע אני עם 12 פיקסל ו-5 וורטקס. מקודם הייתי עם 12 פיקסל ו-6 וורטקס.

ברגע ש NGO יוציאו גרסה מבוססת הדרייבר החדש של nvidia אני אעדכן ואתקין שוב rivatuner לבדוק אולי אי היציבות לא היתה מהכרטיס מסך.

בכל מקרה, ביצועים זה לא נתן עד כמה ששמתי לב, וכמו שהביקורת של FiringSquad באמת הראתה. מה שכן, זה לא השפיע לי בכלל על האוברקלוק

אני על 380/800 במקום 325/700 על קירור סטוק. היה יציב לחלוטין כל הקיץ :)

ממליץ בחום לכל מי שרואה את הת'ראד הזה, לא להתקין דרייברים של Nvidia לפני שהוא מחכה איזה שבוע ובודק בגוגל טוב טוב אם יש לאנשים בעיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים