פורסם 2002 בנובמבר 1823 שנים היירציתי לקנות את הp4pe ונתקלתי בבעיה של מוכרים טיפשים ואי פרוט כמו שצריך בחנויות ובאתר asusהם אומרים שיש את הלוח עם lan .. בלי lan ... ולפי מה שהבנתי עם firewireמה שחשוב לי זה הserial aTa ורציתי לדעת אם משהו נתקל בלוח בדגמיו השוניםועוד שאלה מכיוון שאני חדש לתחום הo/c .. רק צופה מהצד בגלל thunderbird 900 קלוקלאיזה זכרון מסדרת ה corsair עלי לקנות על מנת שאני ימשוך אתו ועם הלוח למקסימום כדי לקבל מהירות מקסימלית מהזכרון ביחס ללוח?Corsair CMX256A-3200C2?Corsair CMX256A-3500C2?תודה לכל העונים מראש :-*נ.בהפעם לא סיבכתי אותכם בשאלות טכניות קשות :smoke:
פורסם 2002 בנובמבר 1823 שנים החבילה הכי גדולה של הלוח מגיעה עם מתאמי S-Ata כרטיס קול 5.1 עם יציאה אופטית/קואקסילית, כרטיס רשת ויציאת FireWire.הנה הפ'יצרים שלו ל OC פשוט מצוין !!!Overclock Features CPU, Memory, and AGP voltage adjustableASUS JumperFreeC.P.R. (CPU Parameter Recall)SFS (Stepless Frequency Selection) from 100MHz up to 200MHz at 1MHz incrementsAdjustable FSB/DDR ratio. Fixed AGP/PCI frequenciesבאמת אחלה לוח !לגבי הזכרון הייתי הולך על ה 3200 C2 כי הוא יכול להגיע למהירויות של 215 MHZ +-, אני לא מאמין שתצתרך יותר מזה...קניה מהנה.
פורסם 2002 בנובמבר 1823 שנים מחבר החבילה הגדולה ביותר כוללת הכל כמובן אבל מה עם היותר קטנה והכי קטנה? זאת השאלה אם תסתכל שוב למעלה תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.