עבור לתוכן

שאלה בקשר לזמן תגובה של DELL 2007WFP ושאלה כללית

Featured Replies

פורסם

טוב אני כשבוע-שבועיים רחוק מלקנות את המסך הזה, קראתי על אחיו הקטן (E207WFP) וצודק mcfly שאומר שהפאנל שלו ממש לא שווה את המסך הזה.

הדבר שמדאיג אותי בקשר ל 2007 הוא זמן התגובה שלו (16ms), האם מישהו יכול להביא לי תשובה חד משמעית שזמן התגובה זה לא פוגע? אני יודע שלמשחקים זמן תגובה נמוך זה דבר קריטי.

כרגע יש לי מסך CTX PR711F, מחובר עם המחשב לאל פסק שלי, שאלתי היא, האם ה 2007 לוקח יותר "מיץ" מאשר מסך 17 אינ'ץ ממוצע? אם כן מה ההבדל?

פורסם

המסך הזה נרכש ונוסה ע"י המון גיימרים. רובם אם לא כולם מצהירים שאין שום מריחות במשחק, ושום בעיות מבחינת זמן תגובה.

אתה צריך לזכור (רצוי מאוד שגם תקרא את הסטיקי בנושא זמני התגובה) שיש הבדלים בין זמני תגובה של פאנלים שונים. כמו כן, המון יצרנים מביאים זמני תגובה אופטימיליים (שבמציאות לא מגיעים לזה בכלל) במקום זמנים ממוצעים, או שמדדו את זמן התגובה בשיטה "קלה" יותר מזו של יצרנים אחרים.

זמן התגובה של הDELL לא נחשב איטי לכן.

מסכי LCD דורשים הרבה פחות מתח ממסכי CRT כך שאין לך מה לדאוג בקשר לעניין הזה.

פורסם
  • מחבר

אז זהו, שהרבה פוסטים מתחילים במשפט "שמעתי ש..." או "הרבה אנשים אומרים ש..." לא שמעתי ממישהו ספציפי שמשתמש במסך ויכול להגיד את זה כאן באתר.

לגבי זמן תגובה, כן גם אני קראתי את זה, אבל לקרוא ולשמוע מאנשים זה לא אותו דבר כמו לראות או לשמוע ממישהו ספציפי שראה במו עיניו.

לגבי המתח תודה :)

פורסם

זה שאין להרבה אנשים כאן את המסך לא אומר הרבה. המסך הרבה יותר פופולרי בחו"ל, ושם יש מאסה גדולה של גיימרים שקנתה את המסך ולא חוותה מריחות. אני חושב שאתה גם בכלל לא מתחשב בעובדה שזמן התגובה של ה-Dell הוא אמיתי ולא G2G כמו שרוב היצרניות מפרסמות. אם מה שאתה מחפש זה G2G, פשוט תקנה איזשהו LG, הם מתמחים בלשקר לגבי נתוני המסך. אני אישית שיחקתי עליו GTA SA (אני לא גיימר של משחקי פעולה וזה הכי קרוב ששיחקתי) ולא חוויתי בכלל מריחות.

יש בדיקה אובייקטיבית של העניין כאן -

http://www.behardware.com/articles/619-16/updated-survey-13-lcd-20-5-6-8-16-ms.html

שים לב שה-Dell מתמודד יפה מאוד מול מסכים שחלקם אפילו כביכול נותנים "5ms".

פורסם
  • מחבר

ומה לגבי הפסקה הזו:

Also, the Dell could be highly recommended. It is fast, has very good ergonomics, exemplary finishing touches, and very accurate color quality from the start. So, whats the problem? There is the inconsistency in the choice of panels. It is disturbing to know that Dell changes components and liquid crystal technology without informing the customer. Yes, we tested a very good monitor here, but there is no guarantee that you will buy the same one in the future.

ופה: http://www.behardware.com/articles/619-6/updated-survey-13-lcd-20-5-6-8-16-ms.html

כתוב שהמסך הזה הוא ללא HDCP :s05:

פורסם

E207FPW בעל פאנל TN י6ביט... ככה שהוא באמת לא שווה.

There is the inconsistency in the choice of panels. It is disturbing to know that Dell changes components and liquid crystal technology without informing the customer.

לפי מספר השערות, גם ה2007FPW בקרוב יקבל פאנל TN זול כמו של E207FPW בגלל תחרות קשה מול מסכי 20-22 זולים, שבגללם מכירות של דל ירדו בזמן האחרון. ככה שREV הבא יכול להיות כבר בעל פאנל TN...

כתוב שהמסך הזה הוא ללא HDCP :s05:

אני לא בטוח, אך אולי הכוונה שלהם לכניסה נוספת תומכת HD (חוץ מהכניסות הרגילות DVI\VGA), כאשר SVideo ו-Comp של 2007WFP תומכים רק עד 1024x768 (אם אני לא טועה...)

פורסם

קשה להאמין שה-2007 יקבל פאנל TN - בדיוק בשביל זה הם הוציאו את ה-207

מקסימום יתחילו לייצר אך ורק עם S-PVA, שזה עדיין פאנל מעולה

בנוגע ל-HDCP -?

http://www.dell.com/downloads/global/products/monitors/en/spec_2007wfp_en.pdf

בעמוד 1 -

Excellent Multimedia, Video and Graphics Experience

DVI (Digital Video Interface) Connector with HDCP (High-Bandwidth Digital Copy Protection) Ready

- DVI helps to ensure high quality image (no jitter), and stupendous color uniformity.

- HDCP helps enable viewing of protected high-definition content.

S-Video and Composite Connector

- Allows connection to other video devices such as game consoles and cable boxes.

אי אפשר להעביר HDCP על חיבורים אנלוגיים (כגון Composite או S-Video)

פורסם
  • מחבר

כן... לא ברור, אבל לפי האתר שהבאת לי שם, הם טוענים ש DELL מחליפים את הפאנלים כל הזמן, ובתחילת הסקירה של ה DELL הוא מוצג כמסך שלא תומך HDCP.

פורסם

הוא תומך HDCP. בדוק.

דרך אגב - מזל"ט על התואר.

פורסם

כן... לא ברור, אבל לפי האתר שהבאת לי שם, הם טוענים ש DELL מחליפים את הפאנלים כל הזמן, ובתחילת הסקירה של ה DELL הוא מוצג כמסך שלא תומך HDCP.

תגיד, למה אתה מתעקש לנסות לשכנע את עצמך שה-Dell גרוע או לא מתאים לך? אתה בהחלט לא מצליח לשכנע אף אחד אחר

פורסם
  • מחבר

Valorien תודה :)

mcfly, אני מנסה ללכת בדרך הפסימית ביותר שאפשר כדי למצות את כל האפשרויות, אני לא רוצה לקנות את המסך הזה ואחר כך להצטער.

פורסם

עד עכשיו עוד לא ראיתי אדם שקנה את המסך והצטער עליו...

פורסם

אין לך מה לחשוב תקנה את המסך ותתחדש!!! זה מה שיש לי להגיד לך

אני בעל מסך DELL 2407WFP ואני מרוצה מכל רגע שאני עובד עליו אין מריחות במשחקים ובכלל איכות תמונה מצויינת!!

DELL יודעים לייצר מסכים איכותיים

פורסם
  • מחבר

סבבה, מישהו פעם קנה מ lcdtv.co.il ויכול להגיד לי איך הם? (בפרטי כמובן)

פורסם
  • מחבר

טוב, תחזיקו אותי למה עכשיו אני משתגע: אני יודע שב lcdtv היה רשום שהוא 16ms, היום אני בא לראות והוא 8ms:

http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=243

יכול להיות שכבר התחילו להחליץ ל 2007WFP פאנלים ליותר זולים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים