עבור לתוכן

שינוי שפת המערכת של חלונות. איך עושים את זה?

Featured Replies

פורסם

יש חלונות XP PRO באנגלית. אני רוצה לעשות עוד יוזר לאדם שיודע רק רוסית. אז עשיתי יוזר חדש עם הגבלות כמובן, והוא מסוגל לכתוב וקרוא ברוסית דרך החלונות. אבל איך אני עושה ש כל הממשק כלומר ה START יהיה ברוסי ובעצם כל הממשק? האם יש חבילת שפות שאני יכול להוריד? האם יש דבר כזה גם לאופיס?

תודה.

פורסם

זה קצת בעיתי...חבילות כאלה לא פועלות בתאימות מלאה ולכן חלק מהדברים את תראה בג'בריש.

לדעתי הדרך היחידה היא להשיג windows מותאם לרוסית.

לא בטוח ב100% במה שאמרתי אבל זו דעתי.

פורסם
  • מחבר

זה קצת בעיתי...חבילות כאלה לא פועלות בתאימות מלאה ולכן חלק מהדברים את תראה בג'בריש.

לדעתי הדרך היחידה היא להשיג windows מותאם לרוסית.

לא בטוח ב100% במה שאמרתי אבל זו דעתי.

חחח... להתקין עוד מערכת הפעלה שלמה רק בשביל יוזר אחד זה לא פתרון!

תודה בכל אופן

פורסם

למיקרוסופט יש פתרון לזה, הMultilingual User Interface - חיפוש קצר בגוגל יוביל אותך לנקודה - הבעיה שזה בתשלום, כך שזה די בעייתי(לא עד כדי כך, לא חסר דרכים להשיג את זה), אבל זה די מעולה - הופך לך לגמרי את שפת הממשק בקלות מאנגלית לעברית וההפך.. אתה צריך להשיג את זה של האנגלית-רוסית ולא תהיה לך בעיה, או שתשיג את כל החבילה של השפות.

פורסם

מגניב.

אין אם זה שום בעיות של תאימות?

פורסם

למיקרוסופט יש פתרון לזה, הMultilingual User Interface - חיפוש קצר בגוגל יוביל אותך לנקודה - הבעיה שזה בתשלום, כך שזה די בעייתי(לא עד כדי כך, לא חסר דרכים להשיג את זה), אבל זה די מעולה - הופך לך לגמרי את שפת הממשק בקלות מאנגלית לעברית וההפך.. אתה צריך להשיג את זה של האנגלית-רוסית ולא תהיה לך בעיה, או שתשיג את כל החבילה של השפות.

בקיצור MUI, רק תוודא שאתה מוריד את הדבר הנכון, וזהו.

פורסם

מגניב.

אין אם זה שום בעיות של תאימות?

אין שום בעיות עם זה, אפילו לא אחת, אני אישית השתמשתי עם זה לפעמים במהלך ה4 שנים האלו שאני עם הווינדוס הזה, דבר מגניב וסבבה למקרה שבא לך להעביר את השפה לעברית או לאנגלית מדי פעם, תהליך שלוקח ממש שניות, שימושי בקיצור.

בקיצור MUI, רק תוודא שאתה מוריד את הדבר הנכון, וזהו.

כן, בקיצור MUI.. פשוט רציתי לתת לו את השם המלא שלא יסתבך יותר מדי.

פורסם

להזכירם: MUI נמכר אך ורק ללקוחות ברישוי VLK - מה שאומר שהמוצר לא זמין לצרכן הפרטי.

כל הצעה כזאת או אחרת "להשיג" MUI או "להוריד" היא על גבול עבירה על חוקי הפורום.

הת'רד הזה ינעל, ובפעם הבאה אני אהיה הרבה פחות סלחן - במיוחד כלפי משתמשים ותיקים שמהם אני מצפה ליותר.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים