פורסם 2002 בנובמבר 1823 שנים הייאני מתלבט בין וולקנו 7 + לוולקנו 9שקט די חשובאבל אני רוצה גם ביצועים ...ככה שאני צריך משהו שייתן ביצועים בעד שקט...השקט חשוב בעיקר בלילהאז אם אתם אומרים שאני יכול לשים את הוולקנו 9 על הכי נמוך בלילה והכל יעבוד סבבה רק בעלייה של איזה 5-6 מעלותאז זה סבבה ואני קונה אותוכי הוא ב17 דציבלים על הכי נמוך!!!לעומת 24 של הוולקנו 7 פלוס בהכי נמוךאז רק תגידו לי מה יותר כדאי מבחינת ביצועים + שקט ?תודה ;D
פורסם 2002 בנובמבר 1823 שנים למרות שאין לי לא את ה7+ ולא את ה9 אני יכול להגיד כמה דברים על המאורר של ה9 כי יש לי אותו (smart case fan 2) תאמת הוא לא הגיע לי מסיבה כל שהיא ל1300 RPMהמינימום אצלי זה 3000 RPM בכל מקרה במצב הזה הוא די שקט אני גם שמעתי על אנשים אם ה9 שממש מרוצים אני הייתי הולך על ה9
פורסם 2002 בנובמבר 1823 שנים מחבר ב3000 הוא שקט ? אפשר לישון בלילה ? ואם אפשר מישהו שיש לו את אחד מהשניים ואז אני יוכל לדעת ותודה
פורסם 2002 בנובמבר 1823 שנים יש לחבר שלי את 7 והוא אומר שהוא ממש מצוין לא יודע אני לא נסתי אני לא יכול להגיד הרבה מה אני יכול להגיד על ה 9 יש לי smart case fan 2 גם הוא די טוב זה המאוור שיש על 9
פורסם 2002 בנובמבר 1823 שנים מחבר לפנטיום 3 866 עם לוח אם גיגה בייט זה ייכנס ? זה טוב וולקנו 9 לפנטיום 3 866 ? תודה ועוד אף אחד לא ענה לי את מה ששאלתי
פורסם 2002 בנובמבר 1823 שנים ה7 + וה9 הם אותו hs, ככה שההבדל הוא רק במאוורר, ה9 יותר מרעיש, וגם יותר חזק, וזה נכון גם לרמות החלשות שלו, ה7 + שקט יותר, שניהם מצויינים!
פורסם 2002 בנובמבר 1823 שנים המאוור של ה 9 בכלל לא שומעים אותו אחי יש לי כזה אני לא מרגיש אותו :smoke:
פורסם 2002 בנובמבר 1823 שנים מחבר מישהו מוכן להסביר לי איך זה הגיוני שה9 רועש יותר מה7+??? יש לו מאוורר פי 10 יותר חכם וטוב וגם על 2500 RPM הוא עושה רעש של בערך 25 דציבלים שזה כלום וזה טמפ סבירות ככה אז תגידו לי בבקשה מה יותר כדאי!!! זה דחוף
פורסם 2002 בנובמבר 1823 שנים קח תקרא קצת על 7 עם עוד לא קראתה את זה: http://www.hwzone.co.il/articles.php?file=volcano7_by_kom
פורסם 2002 בנובמבר 1823 שנים מישהו מוכן להסביר לי איך זה הגיוני שה9 רועש יותר מה7+??? יש לו מאוורר פי 10 יותר חכם וטוב וגם על 2500 RPM הוא עושה רעש של בערך 25 דציבלים שזה כלום וזה טמפ סבירות ככה אז תגידו לי בבקשה מה יותר כדאי!!! זה דחוף בו, תגיד שטויות... : מה הקשר בכלל, בוא אני יגיד לך מה היה במעבדות tt המתוחכמות, "יללה צריך hsf חדש" "עזוב, הvulcano 7 + ownZ" "אני יודע אבל יש ביקוש..." "יש לי רעיון, נכון הוצאנו את הsmart fan 2!, בוא נשים אותו על במקום המאוורר של הוולקנו, ונמכור אותו עם הcoolmod במחיר מלא, זה בטח יוריד כמה מעלות!" "רעיון טוב" הsmart fan 2 מאווררר רועש, אין מה לעשות, גם במהירויות נמוכות הוא מוציא צליל מגעיל ששומים בגלל שהוא ממש נמוך (אם אינני טועה) אז מה אם הוא יותר חכם, הוא יותר חזק, (ברמה הכי חזקה 76 cfm, בהחלט עצבני!) אבל הוא יותר רועש, נקודה... ובכלל אין אפילו את הcoolmod בארץ אז מה הטעם! :-\
פורסם 2002 בנובמבר 1923 שנים מחבר אז אתם אומרים שכדאי יותר הוולקנו 7 + ???ואם כן אז האם הוא ייכנס לי למארז ?יש לי מארז מידי ג'נרי די טוב דווקאוהספק בדיוק מעל המעבד (גרררר)אני לא יודע בדיוק אם זה ייכנס או לאוגם אם זה ייכנס לרוחב ולגובהמישהו עם וולקנו 7 + יכול להגיד לי אם זה ייכנס לי או לא ?
פורסם 2002 בנובמבר 1923 שנים יש דרך אחת, תמדוד מה המרחק בן המעבד לספק, ואז תבדוק מה הגודל של ה7 + :smoke:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.