עבור לתוכן

כ.מסך AGP ב350שח ל4X

Featured Replies

פורסם

שלום רבותיי..

אני מחפש כ.מסך למחשב ישן ( 1.4GHZ) ב350שח AGP לא יותר שיתמוך עד 4X

ראיתי בKSP את זה 9600 Pro EZ 256MB, TV, DVI, AGP‎ ב 350שח

אם יש הצעות יותר טובות אז תודה

אני רק רוצה שזה יריץ לי את Need for speed Carbon החדש עד תחילת השנה החדשה כשייצאו VISTA וכל זה אז אני ירכוש אחד חדש דנדש :)

תודה רבה

פורסם

יש בSKYPC את כרטיס המסך XFX 6200GT אז אם זיכרוני לא מטעה אותי אתה יכול לפתוח לו צינורות עיבוד דרך הריוה טונר ולעשות לו קצת אוברקלוק והוא יכול להשתוות ל6600 או 6600GT (נידמה לי...אני זוכר משהו בסגנון..) והוא עולה 412 שקל...לפי דעתי תיבדוק את זה כי אם כן אז הוא הרבה יותר שווה והרבה יותר חזק מה 9600PRO שיחזיק לך במאה אחוז את הCARBON רק יש לי חששות בנוגע למעבד שלך...הוא בכלל טועם לדרישות מינימום???...

פורסם

יש בSKYPC את כרטיס המסך XFX 6200GT אז אם זיכרוני לא מטעה אותי אתה יכול לפתוח לו צינורות עיבוד דרך הריוה טונר ולעשות לו קצת אוברקלוק והוא יכול להשתוות ל6600 או 6600GT (נידמה לי...אני זוכר משהו בסגנון..) והוא עולה 412 שקל...לפי דעתי תיבדוק את זה כי אם כן אז הוא הרבה יותר שווה והרבה יותר חזק מה 9600PRO שיחזיק לך במאה אחוז את הCARBON רק יש לי חששות בנוגע למעבד שלך...הוא בכלל טועם לדרישות מינימום???...

אוי לא... :o

נתחיל מזה שהמחשב שלו לא יחזיק את NFSC ואמשיך לכיוון ה6200GT המדובר

הכרטיס הזה הוא 64ביט ולא שווה בכלל את הכסף

פורסם

ה 9600Pro מעולה בתקציב... למרות שהוא כרטיס "קצת" ישן הוא משאיר אבק להרבה מתחרים עד 400 ש''ח לAGP.

הבעיה זה עם המעבד שלך... 1.4GHZ אני לא מאמין שיחזיק וגם אם כן סביר להניח שהביצועים יהיו נחותים מכדי לשחק בכיף

פורסם
  • מחבר

טוב....

קניתי את ה PowerCOLOR 9600 Pro EZ 256MB, TV, DVI, AGP נ 350שח

שמתי אותו על המחשב והוא רץ ומתחיל ת XP ואחרי 10 שניות המסך נכבא...

יש לי לוח: Asus A7V266 AGP x4

עזרה בבקשה

פורסם

יש לך ביוס עדכני?

פורסם
  • מחבר

לא... בשביל לעשות עדכון לביוס ללוח שלי צריך כונן A ואני אין לי אחד חחחח.. (התקלקל)

פורסם

למה כונן A כדי לגבות את הביו הישן אתה מתכוון ?תוריד מהאתר של ASUS פשוט ותתקין וזהו תקווה שזו הבעיה

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה רבה הכל עובד חלק עכשיו.

נא לנעול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים