עבור לתוכן

כמה עונות מאמן רוני לוי את מכ. חיפה??

Featured Replies

פורסם

דחוףף..

כמה עונות מאמן רוני לוי את מכ. חיפהה?? צריך תשובה מדוייקת..

פורסם

עכשיו הוא עונה רביעית.

פורסם
  • מחבר

וואלה תודה אחיי..

אתה אוהד מכ. חיפה או משו כזה??

פורסם

מכבי תל אביב.

פורסם

מכבי תל אביב.

נפגש בקרית אליעזר :screwy:

פורסם

לקח 3 אליפויות עכשיו עונה רביעית וקשה:/

פורסם

מחר ריינג'ירס מתה!

חחחח אפילו אני כאוהד מכבי חיפה לא מאמין לזה... :kopfpatsch:

אם נוציא תיקו זה תיהיה תוצאה טובה מאוד, ניצחון סנצציה (או איך שכותבים את זה) אדירה.

פורסם

בשנת 99/00 הוא אימן את מספר המשחקים שנותרו למכבי חיפה עד סוף העונה ( אלי כהן התפטר ) , הספיק להפסיד בחצי גמר גביע מותח מול הפועל ת"א

( הוכרע רק ע"י פנדלים .. ) .

משנת 99 עד 2002 שימש עוזר מאמן למאמנים אברהם גרנט ( שתי אליפויות ) , יצחק שום ( ליגת האלופות , מקום שני בהפרש שערים , הביזיון

שנערך עם הביתיות של מכבי ת"א עדיין חקוק בזכרוני ) .

משנת 2003 עד היום הוא משמש כמאמנה של מכבי חיפה , שלוש אליפויות , החמיץ את ליגת האלופות בגלל ביש מזל ( הפעם הביזיון היה שייך פחות לו ויותר לפרוז'קטורים בר"ג ) וגם בגלל טיפשותו של נער ( אברטיימן מראה כיצד לכבוש שער ולחטוף 2 צהובים בצורה הכי מטומטת בפחות מרבע שעה ) .

אחרי כל החפירה הזאת ,

סה"כ אימן שלוש עונות שלמות , רבע עונה ואת העונה הנוכחית ( יש לו חוזה לעוד שנתיים נדמה לי , אולי יותר...בזה אני די לא בטוח )

פורסם

שימשיך ככה וזאת האחרונה שלו.

אבל מחר תיקו ומעלה נגד ההומואים עם החצאיות ועוד ניצחון בטדי על גוב הארנבות ומכבי חיפה שוב על הגל.

כל הקנאים שבוווווווווו בשקטטטטטטט יאלללללללללה!!! :yelclap:

פורסם

בשנת 99/00 הוא אימן את מספר המשחקים שנותרו למכבי חיפה עד סוף העונה ( אלי כהן התפטר ) , הספיק להפסיד בחצי גמר גביע מותח מול הפועל ת"א

( הוכרע רק ע"י פנדלים .. ) .

משנת 99 עד 2002 שימש עוזר מאמן למאמנים אברהם גרנט ( שתי אליפויות ) , יצחק שום ( ליגת האלופות , מקום שני בהפרש שערים , הביזיון

שנערך עם הביתיות של מכבי ת"א עדיין חקוק בזכרוני ) .

משנת 2003 עד היום הוא משמש כמאמנה של מכבי חיפה , שלוש אליפויות , החמיץ את ליגת האלופות בגלל ביש מזל ( הפעם הביזיון היה שייך פחות לו ויותר לפרוז'קטורים בר"ג ) וגם בגלל טיפשותו של נער ( אברטיימן מראה כיצד לכבוש שער ולחטוף 2 צהובים בצורה הכי מטומטת בפחות מרבע שעה ) .

אחרי כל החפירה הזאת ,

סה"כ אימן שלוש עונות שלמות , רבע עונה ואת העונה הנוכחית ( יש לו חוזה לעוד שנתיים נדמה לי , אולי יותר...בזה אני די לא בטוח )

שחכת שנגד רוזנבורג הייתי מאשים יותר את גרייב שהשאיר אותנו ב-10 שחקנים.

פורסם

בהצלחה נגד גלזגו :)

כי אתם הולכים לאכול רביעיה בעוד מספר ימים.. ;)

פורסם

בהצלחה נגד גלזגו :)

כי אתם הולכים לאכול רביעיה בעוד מספר ימים.. ;)

מספר ימים? זה היום בערב.

ד.א יש שידור? אני לא על ה TV אז אני לא יכול לדעת עכשיו.

פורסם

אם לא הבנת, הוא בעדנו נגד גלזגו ואוהד בית"ר ירושליים שנגדה יש לנו משחק יום ראשון או שני...

והמשחק בשעה 9:45 בערוץ 10.

פורסם

יאפ... :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים