פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים מחר ריינג'ירס מתה! חחחח אפילו אני כאוהד מכבי חיפה לא מאמין לזה... אם נוציא תיקו זה תיהיה תוצאה טובה מאוד, ניצחון סנצציה (או איך שכותבים את זה) אדירה.
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים בשנת 99/00 הוא אימן את מספר המשחקים שנותרו למכבי חיפה עד סוף העונה ( אלי כהן התפטר ) , הספיק להפסיד בחצי גמר גביע מותח מול הפועל ת"א( הוכרע רק ע"י פנדלים .. ) .משנת 99 עד 2002 שימש עוזר מאמן למאמנים אברהם גרנט ( שתי אליפויות ) , יצחק שום ( ליגת האלופות , מקום שני בהפרש שערים , הביזיון שנערך עם הביתיות של מכבי ת"א עדיין חקוק בזכרוני ) .משנת 2003 עד היום הוא משמש כמאמנה של מכבי חיפה , שלוש אליפויות , החמיץ את ליגת האלופות בגלל ביש מזל ( הפעם הביזיון היה שייך פחות לו ויותר לפרוז'קטורים בר"ג ) וגם בגלל טיפשותו של נער ( אברטיימן מראה כיצד לכבוש שער ולחטוף 2 צהובים בצורה הכי מטומטת בפחות מרבע שעה ) .אחרי כל החפירה הזאת , סה"כ אימן שלוש עונות שלמות , רבע עונה ואת העונה הנוכחית ( יש לו חוזה לעוד שנתיים נדמה לי , אולי יותר...בזה אני די לא בטוח )
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים שימשיך ככה וזאת האחרונה שלו. אבל מחר תיקו ומעלה נגד ההומואים עם החצאיות ועוד ניצחון בטדי על גוב הארנבות ומכבי חיפה שוב על הגל. כל הקנאים שבוווווווווו בשקטטטטטטט יאלללללללללה!!!
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים בשנת 99/00 הוא אימן את מספר המשחקים שנותרו למכבי חיפה עד סוף העונה ( אלי כהן התפטר ) , הספיק להפסיד בחצי גמר גביע מותח מול הפועל ת"א( הוכרע רק ע"י פנדלים .. ) .משנת 99 עד 2002 שימש עוזר מאמן למאמנים אברהם גרנט ( שתי אליפויות ) , יצחק שום ( ליגת האלופות , מקום שני בהפרש שערים , הביזיון שנערך עם הביתיות של מכבי ת"א עדיין חקוק בזכרוני ) .משנת 2003 עד היום הוא משמש כמאמנה של מכבי חיפה , שלוש אליפויות , החמיץ את ליגת האלופות בגלל ביש מזל ( הפעם הביזיון היה שייך פחות לו ויותר לפרוז'קטורים בר"ג ) וגם בגלל טיפשותו של נער ( אברטיימן מראה כיצד לכבוש שער ולחטוף 2 צהובים בצורה הכי מטומטת בפחות מרבע שעה ) .אחרי כל החפירה הזאת , סה"כ אימן שלוש עונות שלמות , רבע עונה ואת העונה הנוכחית ( יש לו חוזה לעוד שנתיים נדמה לי , אולי יותר...בזה אני די לא בטוח ) שחכת שנגד רוזנבורג הייתי מאשים יותר את גרייב שהשאיר אותנו ב-10 שחקנים.
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים בהצלחה נגד גלזגו כי אתם הולכים לאכול רביעיה בעוד מספר ימים.. מספר ימים? זה היום בערב. ד.א יש שידור? אני לא על ה TV אז אני לא יכול לדעת עכשיו.
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים אם לא הבנת, הוא בעדנו נגד גלזגו ואוהד בית"ר ירושליים שנגדה יש לנו משחק יום ראשון או שני...והמשחק בשעה 9:45 בערוץ 10.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.