עבור לתוכן

שאלה לגבי נגדים

Featured Replies

פורסם

אממככה הלכתי לחנות ושאלו אותי כמה וואט אני צריך בנגדים מה אני צריך להגיד להם?

פורסם

למה הנגדים ישמשו אותך? תן כמה שיותר פרטים.

פורסם

להדלקת הלדים במארז אני משתמש ב0.75W לרוב... (באופן שרירותי מהסיבה שיש לי עודף שלהם...אבל מצד שני הם עוד לא עשו לי בעיות ...ובכללי הפרש המחירים הוא די נמוך בין חצי ל0.75)

במידה זה למעגל כמו שאמרו זה תלוי במעגל ...תלוי בזרם שהוא יכול להגיע בנקודה זאת וכו'

פורסם

אממככה הלכתי לחנות ושאלו אותי כמה וואט אני צריך בנגדים מה אני צריך להגיד להם?

אין לך מושג מה זה נגד, נכון ?

לפני שאתה מקפיץ את הפקקים בבית או שורף את המחשב/ מה שאתה בונה שם תקח ספר בסיסי ותקרא (GOOGLE גם טוב).

פורסם

אין לך מושג מה זה נגד, נכון ?

לפני שאתה מקפיץ את הפקקים בבית או שורף את המחשב/ מה שאתה בונה שם תקח ספר בסיסי ותקרא (GOOGLE גם טוב).

איך שאני לא אוהב את הירידות הסתמיות האלה

אם מדובר על נגד בלוח אם

ניתן לך דוגמא: מה צריך להיות הספק הנגד בלוח אם מסוג INTEL I850 נניח מספר נגד ביציאה של שבב מסויים ניקרא לו R59 =\. גם אני אביא לך את הלוח אם ואין לך ידע וסירטוט מלא של הלוח היתי די אומר וסליחה על השפה הבוטה: זין תמצא לי את ההספק שדרוש לנגד במיקום זה בחישוב ידני ובלי קריאה מעמיקה על הלוח אמ עבודה שבבים וכו' שקיימים בו..

עכשיו בן אדם שאין לו מוסג באלקטרוניקה מעבר לבסיס של הבסיס חוץ מלהלחים לא נידמה לי שירצה לשבת ולחשב את הספק הנגד... גם אם הוא מבין טוב מאוד איך ניראה נגד ומה הוא עושה .

ביכלל למה יש לנו את הפורום הזה? כדי לשאול שאלות כדי לתת עצות ולבקש אותן. מאנשים שכבר עשו זאת.

קיצר :bash:

פורסם

ניסיתי לחבר 3 לדים ברצף שלפניהם יש נגד של 150 אוהם ו06 W

והם לא נדלקו... =\

איך אני אמור לעזעזל לחבר לדים אני מתחרפן מזה .....

אני מדבר מהמעבדת מחשבים בבית ספר אחר כך אני הולך לקנות נגדים מה בבדיוק לקנות ?

יש לי לדים אדומים וכחולים ... תגידו לי כמות מדויקת של אוהם וגם וואט אני צריך בבקשה...

ובשביל שהלדים יהבהבו לפי המוזיקה בסוף צריך נגד או לא אני לא הבנתי....

פורסם

כמי שעבד באלקטרוניקה ולומד הנדסת אלקטרוניקה, אני יכול לומר לך שעבור לדים מספיק לך נגדים של 0.25W, ז"א נגדים סטנדרטיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים