פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים מחבר מצטער על ריבוי הת'רדים ליאור... חשבתי שזה יחשב נושא נפרד ולא רציתי לעשות בלאגן בת'רד אחדאבל נחזור שניה לשאלה שלי...אני יכול להישאר עם ה- FSP Real 350W 60GLN 120mm Noise Killer ולהוסיף 55 שקל למתאמיםאו להוסיף משהו כמו 30 שקל ולקחת אחד מהספקים האלה:FSP Real 400W PA Noise KillerFSP Real 400W 60GN Noise KillerFSP Real 400W 60THA Noise KillerFSP Real 400W PAF Noise Killerמה כדאי לעשות? איזה ספק עדיף?
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים המתאם שהבאת בקשור הוא הפתרון לספק שקנית http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4133ואם אתה רוצה להחליף את הספק - תבדוק שהוא במלאי שלהם - שלא תצטרך להמתין איזה שבוע עד שיחליפו לך
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים מחבר לא אכפת לי לחכות... האיכות יותר חשובה ליבגלל זה אני שואל מה עדיףלקנות מתאם לספק הקיים או להחליף באחד מהספקים האחרים?
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים לחכות זה לא פתרוןגם לספקים האחרים אין חיבור 8 פיניםאתה רוצה 8 פינים? זה יעלה כסף, ולא מעטתזמין את המתאם
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים מחבר להיפך ליאור... אני רוצה 4 פיניםיש לי כבר 8 פינים וזה לא מתאים ליובגלל שמחכה לי שבוע עמוס אז לא כל כך בוער לי שהמחשב יגיע אלי כל כך מהרוזה לא עונה לי על השאלה איזה מהספקים יותר טובההבדל במחיר בין קנית המתאם לבין החלפת הספק לאחד מהספקים שציינתי הוא לא רציניבגלל זה אני מעדיף כבר ללכת על היותר איכותי
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים מחבר אז סבבה...אני ישאר עם ה-350W 60GLN ויקנה את המתאםתודה על כל העזרה אנשים!!!
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים מחבר חברה... יש בעיותבדיוק דיברתי עם נועה מחשביםומסתבר שאין להם (וגם לא יהיה להם) את המתאם הזהאז אם מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג מתאם מ-8 פינים ל-4 פינים בשביל הספק... שיגיד לי בבקשהובמידה וזה לא יסתדר... ואני לא ימצא מתאם שיעזור ליאני יצטרך לקחת אחד מאלה:FSP Real 400W PA Noise KillerFSP Real 400W 60GN Noise KillerFSP Real 400W 60THA Noise KillerFSP Real 400W PAF Noise Killerאז מה הכי עדיף... וכמה גדולים ההבדלים בין מה שיש לי לבין אחד מאלה?או שאולי עדיף לשים עוד 200 שקל על Enermax NoiseTaker 370W? (אבל זה רק במקרה ואין ממש בררה... זה קצת יקר לי)
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים מחבר PA או PAF? מה עדיף? (הם עולים אותו דבר)הם יסחבו את המפרט שמופיע בעמוד הראשון?עד כמה הם נחותים ל-350W 60GLN?בסה"כ הדבר האחרון שאני רוצה זה צרות מהספק או שמשהו ישרף לי
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים מחבר ליאור... אני יודע שאני נודניקאבל זה ממש חשוב ליזה בדוק שה- PAF יסחוב את המפרט שבעמוד הראשון?הוא ממש נחות ל- 60GLN או שהוא בסדר?
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים פותח התרד מה לא הבנת מזה...הדגמים הכי טובים מבין אלה הם הPAF וה PA....(עדיפות לPAF)...כול השאר לא הכי יחזיקו תכרטיס..בעיקרון הספקים של FSP נחשבים לאיכותיים וכו..(כמובן שאם התקציב היה יותר גדול יכולת להביא משהו יותר נורמלי)..וכמו שאמרתי לך לפי האתר לדגמיםהנ"ל יש חיבור של 4 פינים בלבד..
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים מחבר אני הבנתי אותך... אז ה-PAF הוא הכי עדיף מבין ה-4 ספקים האלהזה עדיין לא עושה אותו ספק טוב... יכול להיות שכל ה-4 חרא של ספקים וה-PAF הכי פחות חראבגלל זה אני רוצה לדעת עד כמה הוא פחות טוב מה- 350W 60GLN? אם הוא יסחוב את המפרט? ואם הוא נחשב טוב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.