עבור לתוכן

שאלות על התקנת כונן חדש

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי כונן חדש WD IDE 160 GB ואני רוצה להוציא את הכוננים הישנים שיש לי במחשב ולשים רק אותו (אני יודע איך לעשות את זה).

1. ברור לי שצריך לחבר את הכונן לחיבור ה IDE הראשי, אבל יש 2 מקומות שבהם ניתן לחבר על אותו כבל. לאיפה צריך לחבר לחיבור הקרוב יותר ללוח האם או לרחוק?

2. איך עדיף לחלק את הכונן כשאני מתקין את ה WIN XP עליו (partitation)? האם ל 80GB ועוד 80GB?

3. בעזרת איזה תוכנה אני יכול לבדוק שהכונן תקין ואין בו בעיות או פגמים כלשהם (תוכנת ביצועים) ?

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

1. לא משנה כול עוד אתה מגדיר אותו עם ג'מפר...

2. אם הכונן ישמש למערכת ההפעלה והורדות וכו...אז תקציב למערכת ההפעלה כ10-20GB (אם אתה מתקין תוכנות זה אמור להספיק)...

להורדות וכו את השאר..

3. יש לך תוכנת ניתוח מהאתר של היצרנית...ול אחסר תוכנות כמו HD Tach שבודקות ביצועים של כונן...

פורסם

1. אתה בטוח שיש לך שני חיבורים של IDE על הלוח? איזה לוח יש לך? משום מה מהתיאור שלך אחד החיבורים כנראה שיך לפלופי.

2.זה תלוי, למערכת הפעלה אני חושב שאם אתה חושב לעתיד 40 גי'גה יספיק לך (לויסטה) ובערך 30 גג לXP.

3. מה ש טאוטאו אמר.

פורסם
  • מחבר

1. לוח Gigabyte GA 8SIML. הכוונה הייתה שיש לי 2 חיבורים על כבל ה DATA. אם אני לוקח את כבל ה MASTER יש שני מקומות שאפשר לחבר שם את הכונן.

בכל מקרה הבנתי כבר שזה לא משנה לאיפה כל עוד זה מג'ומפר כ מאסטר. אם אני טועה תקן אותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים