פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים שאני לא יכול לעשות עם צורב רגילרק לצרוב דיסקים בנפך ענק של כמה ג'יגה? זהו?
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים לצרוב DVD, לראות DVD, לצרוב מידע של עד 4.3GB לשכבה אחת ויותר מ 9GB לשתי שכבות.
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים מחבר לצרוב DVD, לראות DVD, לצרוב מידע של עד 4.3GB לשכבה אחת ויותר מ 9GB לשתי שכבות.מז"א .. גם בצורב רגיל אני יכול לצרוב DVD לא?
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים אתה גם יכול לצבוע לו את הפאנל , להשאיר אותו פתוח רוב הזמן , אתה יכול לאחסן בתוכו דיסק בודד בכל פעם , עם תוכנה מסויימת אתה יכול להפוך אותו להתקן מניע חפצים מכניים , להגדיר שהוא יפתח ויסגר באינטרוולים קבועים , לשים ליד המגש שלו משהו דמוי תחנת רוח , רק שבמקום הרוח , המגש הנפתח אוטומטית יספק את הדחף , ותוכל האיר מנורה או משהו , או להפעיל זמזם .
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים מחבר מה לא?עושה על data ושם תקובץ ומפעיל אותו בדיוידי שקורא צרוביםאו שם על VCD או SVCDאותו דבר
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים אתה לא יכול לצרוב DVD על צורב רגיל, צורב רגיל תומך במדיות PC CDROM ולא DVD+R או DVD-R
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים מחבר נו את זה הבנתי כברקיצור יש לי צורב רגיל כדאי לקנות של LG צורב די וי די?
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים קיצור יש לי צורב רגיל כדאי לקנות של LG צורב די וי די?תלוי לאיזה צרכים.אם פעם בכמה זמן אתה צורב שיר\כמה תמונות\סירטון קצת וכד' אז אתה לא צריך ,לדעתי.אם אתה צורב הרבה שירים\סרטים באורך מלא ובאיכות גבוהה\תוכנות גדולת\ משחקים וכד' אז אולי כן צריך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.