פורסם 2006 באוקטובר 3118 שנים שלום.מישהו פה יכול להמליץ לי על ספר(ים?) ללימוד אלקטרוניקה שמסביר איך לבנות מעגלים בסיסיים ושימוש בנגדים טרנזיסטורים וכ'ו? תודה
פורסם 2006 באוקטובר 3118 שנים שלום.מישהו פה יכול להמליץ לי על ספר(ים?) ללימוד אלקטרוניקה שמסביר איך לבנות מעגלים בסיסיים ושימוש בנגדים טרנזיסטורים וכ'ו? תודהמצטרף באמת רוצה להתחיל ללמוד על זה
פורסם 2006 באוקטובר 3118 שנים יש ספר טוב מאוד שמסביר מצויין כל מה שקשור באלקטרוניקה, אבל הוא באנגלית, שמו Microelectronics המחבר הוא Sodiniזה ספר מצויין עם אנגלית די פשוטה (אנגלית טכנית, לא ספרותית) ושם תמצא מענה לכל השאלות שלך...אגב בתואר שלי, הנדסת חשמל ואלקטרוניקה, משתמשים בו המון.
פורסם 2006 באוקטובר 3118 שנים מחבר תודה על ההמצלה,למרות שהאנגלית שלי מאוד טובה עדיין אעדיף ללמוד בעיברית,זה יותר נוח.אך בכל אופן,איפה נית לרכוש את הספר הזה? תודה
פורסם 2006 באוקטובר 3118 שנים אין לי מושג... אני השכרתי אותו מאגודת הסטודנטים.הספר די יקר, 200 משהו שקל, והוא גם די עבה וכבד.
פורסם 2006 באוקטובר 3118 שנים יש גם את הספר Microelectronic Circuits של Sedra/Smith (משתמשים בו באוניברסיטאות) ויש בו המון דוגמאות עם הסברים מפורטים אבל גם כן באנגלית (מה לעשות...)אתה יכול ללכת לדיונון או חנות דומה עם ספרות מקצועית ולהסתכל על כל מני ספרים. בטוח יש שם גם כמה ספרים בעברית שמיועדים לטכנאים.
פורסם 2006 בנובמבר 318 שנים תתחיל מהבסיסספרים כמו אלקטרוניקה תקבילית\ספרתיתמיתוג ומערכות ספרתיותתורת החשמל כרך אאם תיקח על ההתחלה ספר מתקדם לא תבין כלום.אם אתה רוצה באמת להבין אלקטרוניקה תעבור בקצרה על הספרים האלה, ואז כשיהיה לך רקע תעבור לספרים יותר מתקדמים.
פורסם 2006 בנובמבר 418 שנים תתחיל מהבסיסספרים כמו אלקטרוניקה תקבילית\ספרתיתמיתוג ומערכות ספרתיותתורת החשמל כרך אאם תיקח על ההתחלה ספר מתקדם לא תבין כלום.אם אתה רוצה באמת להבין אלקטרוניקה תעבור בקצרה על הספרים האלה, ואז כשיהיה לך רקע תעבור לספרים יותר מתקדמים.בדיוק !תתחיל בספרים שלומדים טכנאים בכיתות י , יא , יב , הספרים האלה בעברית יש אותם בכל מקום והם מאוד ברורים עם דוגמאות פשוטות.יש גם אחלה ספרים של אוניברסיטה הפתוחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.