פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים אהלן מה קורה..?! .. טוב אז יש לי וינדוס XP SP2 ואני רוצה לעשות לו BOOT איך אני עושה את זה אז תעזרו לי בבקשה :'(
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים מחבר WTF?!וינדואס עושה בוט לבד ><לא הבנת אותי .. אני מתכוון שאני רוצה לצרוב וינדוס על דיסק ואני רוצה שזה ירץ אוטומטי שאני מפעיל ת'מחשב איך עושים את זה BOOT
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים יש אפשרות כזו בנרו, אבל אתה צריך קובץ, שאני לא יודע מאיפה משיגים אותו.נ.בלא עוזרים לפרוץ\לגנוב\להעתיק תוכנות!
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים מחבר אני לא רוצה לפרוץ זה לא נקרא פריצה כולה אני רוצה לדעת ואגב יש לי נירו חוקית שאח שלי קנה
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים הביוס שלך מוגדר בכלל להריץ מהסידי?אם כן אז הוא אמור לעשות בוט אוטומטית בלי שתצטרך לעשות כלום אם לא אני מאמין שיעזרו לך גם עם זה
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים יכול להיות שהבחור עושה סליפסטרים, למה להיתנפל פריצות\שפריצות?אם יש לך CD של XP אתה יכול לחלץ את קובץ הboot עם IsoBuster. הוראות חליצה + צריבה תמצא כמעט בכל מדריך סליפסטרים שתמצא בגוגל.
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים אי אפשר להעלות את Windows XP ישירות מהכונן, אתה צריך Windows שנקרא Windows PE, אותו אפשר להעלות מכונן דיסקים.הנה לינק שמסביר עוד Windows PE in Wikipediaברגע שיש לך את Windows PE, אתה מפעיל מחדש את המחשב, לוחץ F2 או DEL מיד, ובהגדרות של ה BIOS אתה מחפש BOOT PRIORITY ועושה שהכונן דיסקים שלך יהיה ראשון.אם הדיסק של Windows XP SP2 יהיה בכונן, הוא יפעיל את ההתקנה של Windows.
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים אם כבר מדברים על LIVE CD מבוסס Windows יש את Bart's PE, ויש גם The Ultimate Boot CD for Windows שמבוסס על Bart's PE
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים אי אפשר להעלות את Windows XP ישירות מהכונןבטח שאפשרלי יש XP Home שעולה מהדיסק אחרי הביוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.