עבור לתוכן

קרור לכונן קשיח

Featured Replies

פורסם

יש לי כונן 60 GB של מקסטור.

האזור שמתחת לכונן חם והצ'יפ המרובע שנמצא על הפלטה בתחתית הכונן ממש רותח.

אי אפשר לגעת בו יותר מ 5 שניות.

כדאי להדביק עליו צלעות קרור ?

פורסם

צלעות קירור לא יהיו אפקטיביות ואי אפשר לעשות את זה גם...מה שיותר יעזור לכוון מאוורר לכיוון או לקנות מגירת קירור

לידע כללי חום כזה יכול לקצר את חייו

פורסם

אכן תנסה לעשות איזה סידור עם מאורר שיקרר

פורסם

אני הייתי אומר שכדאי לך לנסות להניח מאורר 80mm מתחת להרד דיסק, זה יעזור.

פורסם

זאת הייתה כוונתי

פורסם

אם תשים מאוורר צמוד להארדיסק זה יהרוס לך אותו כי יש שם מגנט(נהרסו לי שני הארדיסקים)

פורסם

לאחר מספר בדיקות הגעתי למסקנה, לשים מאוורר שאיך שהוא יקרר את ההארד דיסק, זה לא משהו, לא עובד טוב, לא מגיע, ודי סתם, מבחינת אורך חיים, כבר עדיף לקנות מגרה ב200 שקל, גם יפה וגם אתה רגוע.

המומלצים הם של coolermaster וenermax (בארץ)

והvantec ultimate hard drive cooler בחו"ל.

פורסם

אם תשים מאוורר צמוד להארדיסק זה יהרוס לך אותו כי יש שם מגנט(נהרסו לי שני הארדיסקים)

ממש לא נכון.

אתה יודע איזה מגנטים ענקיים וחזקים יש בהארד דיסקים עצמם? כנראה שלא, פי שתיים ומעלה יותר מכל מאוורר.

אין לי מושג איך הצלחת לרצוח שני הארדדיסקים ע"י הוספת מאוורר לידם, אבל זה כנראה רק אצלך.

פורסם

לאחר מספר בדיקות הגעתי למסקנה, לשים מאוורר שאיך שהוא יקרר את ההארד דיסק, זה לא משהו, לא עובד טוב, לא מגיע, ודי סתם, מבחינת אורך חיים, כבר עדיף לקנות מגרה ב200 שקל, גם יפה וגם אתה רגוע.

המומלצים הם של coolermaster וenermax (בארץ)

והvantec ultimate hard drive cooler בחו"ל.

כולם יודעים שהמגירות האלה חוץ מיופי לא עושות הרבה....אותה עבודה שמאוורר פשוט עושה רק יותר יקר

פורסם

העצה שלי שים מאוורר נוסף במארז אבל מאוורר גדול שיקרר את כל המארז, אני עשיתי את זה

פורסם

כולם יודעים שהמגירות האלה חוץ מיופי לא עושות הרבה....אותה עבודה שמאוורר פשוט עושה רק יותר יקר

ממש לא נכון, המלצתי לו על מגירות איכותית שידועות בקירור שלהן, לא hardcano....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים