עבור לתוכן

מסך LCD SONY דגם KDL-32U2000 תומך 720P שווה 4 אלף ש"ח ?

Featured Replies

פורסם

ב"ה

שלום חברים יקרים, מה שלומכם ? :)

אני בזמן האחרון שם לב שה TV ג'נרי BROTHER שלי מתחילה לעשות גלים לאורך ולרוחב למי שמכיר תתופעה

לפעמים אני שם לב בעיקר בסרט חשוך

ולכן עכשיו אני מתכונן לרכוש TV ולא מחכה לרגע האחרון שהיא תעשה לי ריח של שרוף בחדר ;)

הסתובבתי הרבה ברשת ובחנויות וראיתי TV FLAT של טושיבה דגם 29CZ8 שנראת ממש טוב ותומכת גם בשידורי HDTV 1080I ו 720P

אני זקוק ל HDTV מפני שכל השימוש שלי ב TV הוא חיבור למחשב לכרטיס מסך X1800GTO שלי שתומך בכל שלל ה HDTV למינהם

יש דגם נוסף ומסקרן שמציג את עצמו כתומך ב 1080P והוא TV FLAT לא LCD שימו לב ...והוא עולה רק 3000 שח והנה קישור אליו שתראו בעצמכם

Philips 29PT8845

תלחצו שם על Specifications ואתם תראו את כל הנתונים עליה זו TV 100HZ כמובן ...

מה דעתכם על זה שציינו שהיא תומכת 1080P יש סיכוי באמת ?

ראיתי אותה בתצוגה והתמונה פשוט חדה מאוד ולא זזה בכלל !!!

אבל לא ראיתי עדיין איך היא עובדת ב 1080P מה שלא מראים בארצינו בתצוגה לצערינו ...

מישהו מכיר טלוויזיות של פיליפס איך הם אנשים מרוצים ?

מעבר לכל זה צץ לעיני מבצע בנענע שופס על דגם של SONY שציינתי בכותרת

SONY KDL-32U2000

וכמו שאתם רואים תומך 720P דבר שמאוד מספק אבל עולה לי גם עוד 1000 שח

וגם אני אישית קצת מעצבן LCD למה יש מריחות נוראות בהם שמעלה לי תסעיף לפעמים

למשל שעצם מתקרב כמו ראש של אדם אז רואים מסביבו בזמן תנועה מעין מריחה כזו

יש לי עיין חדה ואני יושב מרחק 2 מטר מהמסך בלבד !

לכן אני חושב להשאר במסכי FLAT הישנים כי יש לי גם מקום אין בעיה בכלל עם הגודל ...

אז מקווה לשמוע דעות והרבה בנושא המלצות על דגמים אחרים בטווח המחירים הזה לא לעבור לי את 3000 שח בבקשה

אלא אם כן מדובר ב LCD ויש מה לחשוב ולראות עוד ...אז עד 4000 שח :)

ויש גם דגם של LG נחמד רק שהוא יותר מדי עמוק בשבילי אני חושב 60 ס"מ עומק :kopfpatsch: מה שצריך תירוץ טוב לקחת אותה ...

הדגם LG RT29FB21 או LG 29FX5RM המאוד יפה ...

שתומכים גם יחד ב 720P איך שזה נראה

ויש אחרון דגם של Sony KV29CS60 שלא נראה לי ממש תומך ב 720P אבל הוא נחמד מאוד לפי התגובות עליו

אז מה יהיה לנו טושיבה או פיליפס שעומדים אצלי בטוף ? או שגם LG או SONY שעומדת באחרונה יש על מה עוד לחשוב ?

מחכה לתשובה והרבה תודה חברים :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים