עבור לתוכן

האם Athlon 64 x2 4200+ socket am2 box? טוב ל?-O.C.? ?בבקשה תגיבו.

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים,אחלה פורום,אני אוהב את האתר נורא! אז ככה,אני בונה מחשב וקונה חלקים,קניתי כבר לוח (ASUS M2N-SLI DELUXE) ואני צריך לקנות מעבד, אני מתכוון לעשות לו המהרה, השאלה היא האם המעבד-AMD ATHLON 64 X2 4200+ SOCKET AM2 BOX מהירות 2200 מגה הרץ ז.מטמון2X512 FSB-2000 ליבה כפולה 64 ביט. טוב לביצוע o.c. או שהוא לא משהו,אם יש המלצה למעבד אחר,אבל כמובן עם תג מחיר באותו הסגנון -+ (870ש"ח) ומה לגבי הלוח

פורסם
  • מחבר

אם אפשר אם לתת חוות דעת על הלוח,לגבי O.C. ? ובכלל, אני גם מחפש ספק כוח טוב,אני מתכוון בעתיד להשתמש בשני כ.מסך (SLI) בפרטים של הלוח ממליצים על ספק של 600W ? השאלה איזה וגם שהמחיר יהיה סביר כי אני כבר מרושש ?;-) תודה חברה!?

פורסם

קודם כל,אסור לשלוח שתי הודעות ברציפות,קרא את חוקי הפורום.

המעבד הוא OC לא רע יחסית אבל הקונרו עדיף בהרבה,חבל שקנית ת'לוח כי אתה מוגבל עכשיו ל-AMD

לגבי הספק ל-SLI,שכח ממחירים נורמאליים,אתה צריך משהו שיעלה לך ככל הנראה 550+ כדי שיחזיק

פורסם
  • מחבר

כן אחי.אני יודע שזה לא בסדר.אני פשוט בבסיס ואני כותב את הודעות בפלא אז אני מוגבל באורך הודעה... יש משהו במחיר 600 בערך.אני יודע שהם יקרים.כי כבר קראתי הרבה על הספקים בפורום אבל אני פשוט לא יודע איזה מומלץ ואיזה נותן את ההפסק שבאמת רשום,אני לא יודע מה אמין... וגם תן דעתך על הלוח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים