עבור לתוכן

השוואה בין סמסונג 931BF ל - VIEWSONIC VX924

Featured Replies

פורסם

אז ככה -

אני בתהליכי קנייה של מחשב לאחי, ובינתיים קניתי לו מסך (931BF)

עד שיגיע המחשב שלו, חיברתי את המסך למחשב שלי (יש לי דואל DVI...)

השוואה בינו ל VX924:

א. הסמסונג הרבה יותר בהיר

ב. הצבעים של הסמסונג קצת פחות טובים - פחות ריאליסטיים לטעמי

ג. לסמסונג יש יותר פונקציות (GAMMA, DYNAMIC CONTRAST... ועוד..)

ד. הסמסונג עובד יופי במשחקים...

ה. הסמסונג קצת יותר נמוך - קצת פחות נוח לדעתי

ו. הטווח של הבהירות והקונטרסט של ה - VIEWSONIC הרבה יותר רחבים... אבל בבהירות מקסימלית הסמסונג הרבה יותר מאיר...

התרשמות סופית - VX924 מציג תמונות יותר טוב (בקצת), יותר נוח לעבוד בו עם טקסט... במשחקים דווקא הסמסונג הפתיע לטובה - ושם הצבעים נראים טוב לפחות טוב כמו ה VX אם לא יותר טוב (בדקתי אובליביון לדוגמא), סרטים - בשניהם רואים טוב

לסיכום, ה - VX נראה יותר טוב... כלומר רואים בו יותר טוב וברור לדעתי, אבל צריך לזכור שאני גם רגיל אליו...

את הסמסונג קניתי לאחי בגלל שיש לו 3 שנים אחריות אצל היבואן ושמעתי שהאחריות טובה...

בנוסף, השוותי אותו בהמון (!!!) חנויות למסכים אחרים - BENQ, LG, SONY, MAG, APEX, CHIMEI ועוד והוא נראה הכי טוב ... הוא הכי בלט לטובה

אבל , יש מסך שרואים בו יותר טוב - ASUS

שני המסכים של ASUS שראיתי (יש אחד בלי DVI, ואחד עם שגם הרבה יותר יקר וגם רואים בו הרבה יותר טוב) נראים פשוט מעולה!!! יותר טוב מכל מסך אחר...

זהו בינתיים, אם יהיה לי מה להוסיף, אני אוסיף בהמשך

פורסם

ASUS דווקא? אפשר לדעת מה הדגם?

פורסם
  • מחבר

זה הדגם עם ה - DVI, הוא רחב, והוא 8 מילישניות.. שזה לא מלהיב.... אבל רואים בו ממש טוב... הכי טוב שראיתי

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=411575

זה הדגם ללא DVI, הדגם הנכון הוא VW192S ולא VM192S ואני לא יודע למה זה שונה פה... למרות שאם תחפש את הדגם הנכון, תמצא גם אותו:

גם במסך הזה רואים יותר טוב משאר המסכים, אבל אין לו חיבור DVI, מה שכן, הוא 5 מילישניות

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=479113

אני לא קניתי אסוס, כי בדגם הזול אין DVI - לי יש כרטיס מסך עם חיבור DVU בלבד....

הדגם השני יקר מדי... אני קניתי את ה - 931BF ב - 1740 שזה 400 שקל פחות

אבל מי שמעוניין - הם אחלה מסכים!

תוספת:

לגבי הסמסונג - הפיזור של ההארה שלו לא אחיד, תחתית המסך ולמעלה יותר לבנים על רקע שחור... ובכלל הפיזור לא מושלם

לעומת ה VIEWSONIC שבו יש פיזור מושלם!!

לגבי זוויות צפייה - שניהם לא מדהימים כמו שאר ה - LCD עם פאנל TN...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים