פורסם 2006 באוקטובר 3118 שנים אז ככה... ישבתי וחשבתי לי מה אני יכול לעשות בשביל להעביר את הזמן...ומצאתי פתרון מושלם! לבנות מחשב לסלון =]אז התוכנית היא כזו-לקחת DVD ישן של PIONEER, להוציא ממנו הכול ולבנות בו מחשב.. =]אין לי הרבה תוספים מיוחדים וכאלה... אולי אני יעלה על איזה משהו בדרך אבל נכון לעכשיו ה"להיט" הכי גדול זה איזה נאון קטן...לאתר הפרוייקט-http://www.live-studios.com/DVPC/
פורסם 2006 באוקטובר 3118 שנים אני מאוד מצטער אבל תצטרך "להתפלצף" ולהעלות את התמונות לכאן.אני מזמין אותך לקרוא את חוקי הפורום. מה מפרסמים? - כמו שאמרנו, כל פרוייקט מודינג (מארז או חומרת מחשב אחרת שאתם בונים בעצמכם או מעבירים תהליך של מודינג) שאתם בתהליכי בנייתו ומעוניינים לשתף את הקהילה בתהליך. מודינג שכבר ביצעתם וברצונכם להראות תמונות סופיות יפורסם, כבעבר, בפורום אלקטרוניקה ומודינג. - התמונות יהיו בת'ראד עצמו ולא כקישורים - גודל תמונה מקסימאלי יהיה 800X600מה לא מפרסמים? - פרוייקט שכבר סיימתם, כפי שנאמר יפורסם בפורום אלקטרוניקה ומודינג. - מודינג למאוורר, חריטה בגג, או בכלל כל מודינג בודד שאיננו חלק מפרוייקט רחב היקף. - מודים שלא אתם ביצעתם. - קישורים. - פרוייקטים ללא תמונות.
פורסם 2006 באוקטובר 3118 שנים חחחח גם אני בדיוק בימים אלו עובד על dvdpc אין לי זמן להעלות תמונות ולצלם אבל אני ימצא זמן גם לזה בכל מקרה אתה צריך לוח ממש קטן בהצלחה
פורסם 2006 באוקטובר 3118 שנים מחבר אני חייב אז קבלו תמונות- היה לי משעמם אז- עוד תמונות והסברים אפשר למצוא באתר DVPC
פורסם 2006 בנובמבר 218 שנים מחבר -בגלל שהDVD בנוי בצורה כזו שהכפתור eject לא ממוקם באותו מקום כמו של הכונן DVD במחשב אז אני מלחים את המפסק המקורי של הDVD למפסק בכונן. -יש לDVD כניסת MIC ישירה מקדימה ואם היא לא תהיה שימושית אז זה יהיה ממש דפוק אז אני מחבר אותה לכניסת MIC בלוח=] אתר הפרוייקט-DVPC תמונות...
פורסם 2006 בנובמבר 318 שנים מחבר לדעתי יותר שימושי לחבר אוזניות לכניסת המיקרופון הזאת. בהצלחה בהמשך. יכול להיות נחמד אבל אני צריך שזה יהיה למיקרופון... אבלללל השניה חשבתי על רעיון =] לעשות אותם על אותו חיבור עם מפסק =]
פורסם 2006 בנובמבר 418 שנים מחבר סוף סוף סיימתי לחתוך=] ובגלל שנוצר חור ענקייי בתחתית אז לקחתי חתיכת עץ דק שנועד לציפוי וחיברתי אותו בדרך הכי שכונתית בעולם =] חחח אבל לפחות הוא יציב... על העץ יבוא הספוג שמונע מהרכיבים של הלוח לגעת במתכת. - חיברתי את הלדים של המחשב למקום. - קיבלתי את המפרט של המחשב =]. אני לא זוכר את הדגם של הלוח אם אבל משהו של ASUS עוד לא בטוח P4 - 2.4/2.0 256X2 video/audio card O/B תמונות- עוד תמונות אפשר למצוא באתר הפרוייקט-DVPC
פורסם 2006 בנובמבר 618 שנים מחבר יפה מאוד אבל לפי דעתי תשקול שוב דרך שונה במקום העץ שאילתרת שם...חשבתי על זה הרבה אבל אני משאיר את זה ככההעץ חזק כמו שור =]
פורסם 2006 בנובמבר 1118 שנים תמצא דרך למחוק את הכיתובים שמופעים על הDVD כמו ה << והמשולש של ה PLAY. אציטון למשל (תבדוק אותו על שטח לא גלוי לפני שאתה משתמש בו)והדרך שחיברת את העץ=זוועה. תשקול משהו אחר, לפחות חתיכת עץ נורמלית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.