עבור לתוכן

עזרה לגבי בניית סירקולציה נכונה?

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים

יש לי מחשב פנטיום 4 3 GHZ בעל ליבת פרסקוט

והמעבד שלי במנוחה על 60 מעלות ובמאמץ מגיע לסביבות ה 70

רציתי לדעת כיצד אפשר לבנות סירקולציה טובה במארז

איזה גדלים של מאווריים צריך?? כמה מאוורים מכול גודל??? מי צריך להכיס ומי להוציא אוויר??

פורסם

רצוי מאווררים של 120 ממ , עם אין אז של 80 ממ ...... אבל ה120 ממ שקטים יותר , והזרימת אוויר טובה יותר.

בעיקרון הסרקולציה צריכה להיות כזאת:

מקדימה מכניס אוויר

מאחורה מוציא אוויר

בדלת המארז מכניס אוויר

למעלה בגג המארז מוציא אוויר

פורסם

בעיקרון הסרקולציה צריכה להיות כזאת:

מקדימה מכניס אוויר

מאחורה מוציא אוויר

בדלת המארז מכניס אוויר

למעלה בגג המארז מוציא אוויר

בול!

fit3 - איזה מארז? איזה הכנות למאווררים יש בו? צריך המלצה למאווררים?

פורסם
  • מחבר

המארז שיש לי הוא sp6208

לגבי הכנות למאווררים אין לי מושג מה יש ומה אין וכמה יש

אשמח אם תוכל אולי לעדכן אותי לגבי זה

פורסם

בטמפ' כזו אני בטוח שהבעיה היא עם הגוף קירור\משחה טרמית ( אולי הגוף קירור לא יושב טוב... )

אצלי גם כשהייתה סירקולציה חרא ההטמפ' במנוחה לא עלתה על 55.

עכשיו, אם אתה שואל אותי, אני מציע לך לקנות פרזיר 7 פרו, אחלה קירור בשביל המחיר שלי ( גם יתן לך שקט....... )

אם אין לך כרגע כסף בשביל זה, קנה משחה טרמית ותמרח אותה ( חפש מדריך באתר ).

מלפני כמה זמן יש לך את המחשב?

כשאני הוצאתי את הגוף קירור לראשונה אחרי שנה המשחה הייתה כמו אבן..

פורסם

יניב 51 - עד כמה שזה נשמע מוזר הטמפ' האלה די "רגילות" כשמדובר במעבד פרסקוט עם קירור סטוק וסירקולציה רעה במארז. אם הוא לא מתכנן OC (ומסתדר עם הרעש של המאוורר המקורי) אני לא חושב שיש לו סיבה להחליף קירור למעבד. קודם שיסדר כמו שצריך את הסירקולציה במארז.

המארז שיש לי הוא sp6208

לגבי הכנות למאווררים אין לי מושג מה יש ומה אין וכמה יש

אשמח אם תוכל אולי לעדכן אותי לגבי זה

מבחינת המארז אני לא מוצא שום דבר עליו , מניח שזה סתם מארז ג'נרי. כדי לראות איזה הכנות למאווררים יש לך אתה צריך לפתוח את הדלת השמאלית של המארז ופשוט להסתכל. מקדימה ומאחור יש לך בטוח. אולי גם על הדלת. מבחינת גדלים אפשר לזהות לפי העין, 120mm גדול הרבה יותר מ80mm. אם אתה רוצה בכל זאת להיות בטוח קח מטר ותמדוד (8cm או 12cm).

פורסם
  • מחבר

שלום איש יקר

הוצאתי את המחשב מתוך הקופסת עץ שהוא ישב בתוכו ושמתי אותו על הריצפה

מסתבר שיש לי רק מאורר אחד במארז של 80 שמוציא אוויר

ובדלת של המארז רק יש לי מקום ריק למאוורר 80

ומקדימה בחלק התחתון של המארז יש עוד מקום למאורר 80

מה כדאי לעשות???

רציתי להרכיב 120...

האם כדאי להרכיב 2 של 80 או לקנות קודם אחד ולראות איך זה משפיע???

ואיך המאורר הזה

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4900

פורסם

28 מעלות במנוחה

img0024kc2.jpg

פורסם
  • מחבר

Joseph_elkayam אתה פה גבר???

אפשר את עזרתך?? לגבי מה שכתבתי על המאווררים?

פורסם

יש פה לא מעט "גברים" אחי .. אל תתיאש :)

לשאלתך, באיזו קופסת עץ ישב המחשב שלך לא הבנתי..

מבחינת מאווררים, מומלץ בחום להוסיף 1 מקדימה שיכניס אוויר. מאחור הבנתי שכבר יש לך מוציא אוויר אז תשאיר אותו כמו שהוא ועל הדלת תוסיף עוד 80mm מכניס אוויר. הקישור שנתת הוא למאוורר מצויין אבל הוא מיועד רק להוצאת אוויר לכן אני ממליץ לך לקנות את המאוורר הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897 . שקט ואיכותי.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחי

משהו אחרון איך אפשר לדעת אם האורר מוציא או מכניס אוויר??? כול המאווררים עושים את שניהם לא?? פשוט אפשר להחליף צד כול פעם...

ודבר שני אתה ממליץ ישר לקנות 2 של 80 ולחבר אחד בדלת ואחד מקדימה או קודם לקנות אחד לחבר בצד ואז לראות איך הטמ"פ?

ודבר אחרון אני רוצה שמן כדי למן את המאווררים מאיפה אני יכול לקנות ואיזה דגם בדיוק?? בהום סנטר יש דברים כאלה?

פורסם

הרוב הגדול של המאווררים אכן יכולים להכניס/להוציא אוויר בלי בעיה ע"י סיבוב המאוורר. המאוורר הספציפי שאתה נתת קודם שייך לסידרה של AC שמיועדת להוצאת אוויר מהמארז בלבד. שוב, ממליץ לך ללכת על 2 מאווררים כאלה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897, שים 1 מקדימה ו1 על הדלת (שניהם כמובן מכניסים). שיפור סירקלוציה מובטח!

מבחינת שימון מאווררים אני לא הכי מתעסק בדגמים של שמנים (סתם שם מה שיש לאבא בבית) כך שתחכה למי שמבין בזה יותר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים