עבור לתוכן

המלצות ללוח לא יקר עבור P4 ....??

Featured Replies

פורסם

באיזה סוג של צי'פסט לבחור של SIS או VIA או INTEL (שהוא יקר) ללוח.

אם אפשר לקבל גם הסברים להעדפות....??

יעוד: שימושים לישומי אופיס, אנטרנט, פוטו שופ (לא למשחקים)

רצוי שיאפשר עבודה עם זיכרונות SDRAM,

:hat:

פורסם

תשנה את הכותרת למשהו שקשור לענין, משהו בסגנון "מבקש המלצות באיזה סוג של לוח לבחור למעבד פנטיום 4"

כותרות ככמו שרשמת לא עוזרות לאף אחד ורק גורמות לנעילה של הודעות.

פורסם

ותרשום גם את התקציב, ואיזה שימושים אתה מייעד לו (אוברקלוקינג, עבודה משרדית, משחקים וכו').

פורסם

GigaByte GA-8PE667, לוח עכשוי עם כל הפיצ'רים וסדר גודל מחיר 550 ש"ח

פורסם
  • מחבר

בשאלתי היתה הכוונה לקבל המלצה כמו... כדאי לוח עם צ'יפסט כזה....(לדוגמא: VIA) , היות והציפסט הנ"ל מתחמם פחות...או מכל סיבה אחרת..... ואם אפשר נימוקים לגבי למה עדיף ציפסט מסוים על אחר, וכן אם ניתן לקבל נתונים לגבי סוג הציפסט היות והיום למעשה עד כמה שאני מבין איכויות של לוח נגזרות מרכיב הציפסט תקנו אותי אם אני טועה.

כאשר אני מדגיש כוונתי יותר לקבל מידע על הציפסטים...ולא כל כך לגבי לוח זה או אחר.

פורסם

אינטל 845PE כרגע נותן את התמורה הטובה ביותר בגלל ביצועים טובים ויציבות.

ל SIS יש מוזרויות ואני לא אוהב אותם כל כך.

פורסם

מוזרויות? למשל?

הלוחות מבוססי SIS בסדר גמור לכאלה שלא עושים אוברקלוקינג.

פורסם
  • מחבר

היות והלוחות עם ציפסט של SIS הם "כוכב עולה" לאחרונה בין יצרני הלוחות השאלה שנשאלת היא מידת יציבותם\אמינותם של הלוחות.

ואם למשהו יש נסיון עם לוח שיש בו ציפסט של SIS וגם רצוי לדעת איזה מהם?

פורסם

זה לא שהם גרועים, רק שיש להם בעיות עם כל מני כרטיסים לפעמים.

דומה לצ'יפסטים של VIA, ברוב המקרים לא עושים שום בעיה אבל מדי פעם משהו בלתי מוסבר צץ.

במחיר שהלוח של גיגביט עם ה I845PE אני לא חושב שצריך לחסוך 100 ש"ח, אבל כל אחד והשיקולים שלו.

פורסם

זה לא עניין של חסיכה, זה עניין של ביצועים טובים יותר, הרצה של זיכרון ב400 מה"צ לעומת 33 מה"צ משפרת באופן ניתן להבחנה את ביצעי הנורת'ווד.

אין להם בעיות עם "כרטיסים", לפחות לא כאלה שאינ מודע\שמעתי עליהן..אשמח אם תפרט.

פורסם
  • מחבר

מה בנושא "חום"(התחממות של הצי'פ) האם יש צורך במאוורר? והאם גם פה יש צורך לעדכן דריברים? כל כמה זמן...כדי לשפר ביצועים כמו ב- VIA?

פורסם
  • מחבר

מה משמעות: Intel Hyper-Threading technology

פורסם

זאת הטכנולוגיה החדשה של אינטל שמדמה 2 מעבדים באחד, נכון להיום זה נמצא רק בP4 3.06

זה טוב לתמיכה במעבדים עתידיים

פורסם

לא צריך קירור מיוחד לצ'יפסט, הלוח כבר מגיע עם כל מה שנחוץ.

לאנטי וירוס,

אין לי דוגמאות ספציפיות, זה פשוט שאני רואה באופן כללי יותר בעיות אם SIS מאשר הנפח היחסי של המכירה של הלוחות עצמם.

אני משוכנע שזה לא צ'יפסט גרוע ושמי שיודע מה הוא עושה ואיזה דרייברים דרושים לא צריך להסתבך, זה רק לא פשוט כמו צ'יפסט של אינטל.

פורסם

שמע, אני אישית השתמשתי בשני לוחות מבוססי הSIS645 והSIS645DX לאל שום בעיות, גם בכלליות אין בעיות איתם..הבעיה היחידה היא מבחינת O\C, ולכן לאוברקלוקרים ממליצים על הצ'יפסטים של אינטל עצמה.

לשואל, הקירור שמגיע עם הלוח מספיר ב99% מהמקרים.

ובנוגע לHyperThreading, זה כמעט ולא שימושי...אל תיקח את זה כשיקול מכריע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים