עבור לתוכן

איך לגמר חריטה?

Featured Replies

פורסם

סיימתי לחרוט... ונשאר לי מלא לבן בולט מהחריטה אני אמור להוריד את זה?

פורסם

הכי מומלץ מניסיון זה ראש 106 של דרמל.

פורסם

אני מנסה לחרוט בפרספקס ו פשוט לא מצליח באיזה מספר ראש מומלץ להשתמש? שאני משתמש בשפיצי אז מצטבר לי על זה חתיכות של פרספקס...

יש טכניקה מסוימת? כי זה כל הזמן מחליק לי...

שניסיתי לעשות על סתם חתיכה ולא על החלון זה יצא על הפנים ... יש רעיונות? אני באמצע החריטה בדיוק... שרטטתי הכל וזה בבקשה תעזרו לי במהרה..

אם מצתבר לך פרספקס על הראש זה כנראה בגלל שאתה "חופר" יותר מידי במקום אחד. תנסה לחרוט עם לחץ חלש ולזמנים קצרים (כל שתים- שלוש שניות תרים את הראש של הדראמל מהפרספקס ותן לו להתקרר...)

פורסם
  • מחבר

ישששששששששששששששש הצלחתי לחרוט.... (אני יעדכן בפוריקט שלי תמונות P:)

אבל תמונה של סימסון לא מה שתכננתי במקור למה גיליתי כמה קשה לחרוט עם דרמל על פרספקס...

עכשיו אני צריך עזרה עם הלדים איזה נגד אני צריך שכחתי =X

ונכון יש את המדריך לאיך לגרום ללדים להבהב לפי מוזיקה... איך אני עושה את זה בלי מפסק?

Yaron Corlione תודה רבה על ההצעה זה מאוד עזר לי....

פורסם

ישששששששששששששששש הצלחתי לחרוט.... (אני יעדכן בפוריקט שלי תמונות P:)

אבל תמונה של סימסון לא מה שתכננתי במקור למה גיליתי כמה קשה לחרוט עם דרמל על פרספקס...

עכשיו אני צריך עזרה עם הלדים איזה נגד אני צריך שכחתי =X

ונכון יש את המדריך לאיך לגרום ללדים להבהב לפי מוזיקה... איך אני עושה את זה בלי מפסק?

Yaron Corlione תודה רבה על ההצעה זה מאוד עזר לי....

החריטה אמורה להיות לפחות בהתחלה נוראה עדינה אני אישית עובר הרבה פעמים ואת הפרספקס מחזיק אם מלחציים דרך קרש, אחרי מעבר רב של פעמים על התמונה יוצא די טוב...

לדעתי בכללי נגד יספיק לך 330-500 אום.

עושה בלי מפסק? אאממ מקצר אותו במעגל? - אם התכוונתה על סירטוט, תריץ חיפוש בגוגל על מוזיקת אורות, זה אמורים להיות פילטרים שונים עבור תווכי תדרים שונים ובהתאם לאם המוזיקה מגיעה לתדר זה או אחר הלדים ידלקו

תהנה

SNOW :hat:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים