פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים שלום לכולםמחשב בן 3, P4 לוח אם אסוס P4P800המחשב לא עולה לאחר כיבוי ארוך (מספר שעות) או כותב שהוא מומהר ולכן לא ממשיך בעליה. מאפשר לעלות בברירת מחדל F2 או להכנס לSETUP על ידי F1מה זה ולמה זה?תודה, יהודהנ.ב. - המחשב לא מומהר והותקן רגיל !!! עם תוכנות חוקיות
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים מחבר 1) תודה על התגובה2) לדעתי ספק גנרי - בן 3 כאמור לעיל3) מה קורה בלוחות? על איזה תופעה אתה מדבר? אודה להרחבהיהודה
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים תנסה עם ספק אחרמשום מה התופעה מתרחשת דווקא בלוחות אסוס , לפעמיים בגלל ספק, לפעמיים בגלל לוח
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים מחבר הטכנאי שלי אומר שיתכן שזה סוללה ולכן מאבד נתונים לאחר כיבוי ארוך. האם יתכן?תודה
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים הטכנאי שלי אומר שיתכן שזה סוללה ולכן מאבד נתונים לאחר כיבוי ארוך. האם יתכן?תודהאם זה סוללה אתה יכול להחליפ זה בדרך כלל CR2032 של 3v. אבל עדיף שתיבדוק בעצמך... למרות שאני לא מאמין אבל תחליף ,ואם אתה קונה רק מחנות..
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים הטכנאי שלי אומר שיתכן שזה סוללה ולכן מאבד נתונים לאחר כיבוי ארוך. האם יתכן?תודהפעם הבאה תשתמש בכפתור עריכה ואל תשלח 2 הודעות אחת אחרי השנייה!בקשר לבעייה בד"כ שהסוללה חלשה או גמורה היא לא שומרת נתונים כגון: שעה תאריך וכדומה , בקשר ל OverClock לא נראה לי שזה קשור.בן כמה המחשב שלך והאם התאריך והשעה נכונים?
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים מחבר טובהמחשב בן 3 (כמו שאמרתי) ונכון - גם אני שמתי לב שהשעון בסדר כמו שנמצא הבוקר במעבדה שהסוללה טובהץאבל הטכנאי שמע (וגם אני אחרי שאמר לי) שיש רעש מהספק עוד לפני ההפעלה ולכן זה יותר הגיוני שזה משם ולא מהסוללה. מבטיח לעדכן בעוד שבוע לאחר שהכל יתיצב בביתתודה בכל מקרה, יהודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.