פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים נחמדחבל שכמעט כל הייצור הוא צללית ואין עליו תאורה אולי אפשר לסדר את זה קצת בעריכהדעה שלי - עדיף היה למקם אותו באחת הפינות הימניות מאשר במרכזהרקע מוסיף הרבה
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים מחבר תאמת שהוא עמד ככה כמה דקות בלי לזוז, גם כשעברתי לצידו, אז חשבתי שהוא לא יתנגד לתמונה או 2 שמח שאהבתם..
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים מחבר חבל שכמעט כל הייצור הוא צללית ואין עליו תאורה אולי אפשר לסדר את זה קצת בעריכה אני חושב שזה מוסיף לנופך המסתורי והבודד של החגב..
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים התאורה פחות מפריעה לי, החיתוך זה מה שמפריע לי בעין, באיזו רזולוציה התמונה המקורית צולמה?
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים מחבר לא חתכתי כלום. התמונה עברה תיקון מאוד קל בפוטושופ והוקטנה.התמונה צולמה במקור ב1600x1200אם מישהו מעוניין במקור, אתם מוזמנים...
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים אין לך הרבה ידע בצילום הא?כשדיברנו על חיתוך דיברנו בעצם על הקומפוזיציה שיצרת עם המצלמה, אם היית מצלם כשהצרצר נמצא בפינה השמאלית התחתונה והשטח ה"מת" היה נשאר בשאר התמונה התמונה הייתה יוצאת יותר יפה, או במילים אחרות, אם היית חותך את התמונה ככה שהצרצר יהיה שם זה יכול היה לשפר את התמונה פלאים.שאלתי באיזו איכות / רזולוציה צילמת את התמונה בשביל להבין אם קרופ יכול לעזור בלי להרוס את התמונה...
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים מרוב ההתרגשות יצא לו איזה גוש מאחורה :lol: זה נראה יותר כמו ברווז קטן שמסתכל לו לתוך התחת! אגב תמונה יפה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.