פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים מה הטמפרטורה המומלצת ללוח אם אסוס P5W DHיש ברשותי לוח כזה המארז נקי ומאוורר (המארז שלי הוא סטאקר 830 +7 מאוררים של 120 )והלוח עובר כל הזמן את 42 מעלות האם זה נורמלי?
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים היייש לי לוח אם כמו שלך והטמפ שלו אצלי היא 45 גם לפי EVEREST וגם לפי התוכנה המצורפת של ASUS, כל פעם שאני מפעיל אותה היא מפעילה צופר כי הלוח בטמפ' 45 אז העליתי את המגבלהכנראה שזה הטמפ של הלוח גם אני הייתי בספק עד שראיתי את השאלה שלך ויש לי לוח P180נ.בתגיד עשית אולי עדכון ביוס ? התקנת את הדרייברים ולא היה לך בעיה? גם לך מופיע כל האייכונים ליד השעון של הכרטיסי רשת אפילו שהם לא מחוברים?
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים מחבר הביוס אצלי הוא 1407 הוא לפי דעתי החדש ביותר את האיקונים של כרטיסי הרשת ביטלתי (נשאר רק אחד שבו אני משתמש)אז מה הטמ'פ הזאת היא רגילה ללוח האם הזה אני לא מבין לפי התוכנה של אסוס היא טמ'פ גבוהה נ.ב התוכנה הזאת כל הזמן מזייפת אומרת לי שהמאוררים לא עובדים גם לכם יש את זה
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים הטמפרטורה אצלי היא 34 מעלות בלוח אם אבל אצלי יש P5W64DS Pro + קירור צ'יפסט של זלמן.
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים לפותח הדיון.הטמפ' של הלוח אם תרד כאשר תוציא את ה"קישוטי זהב" שיש על שתי הגשרים.הלוח שלי עומד על 32 מעלות.שמתי לב שהטמפ' של הלוח היא בגשר הדרומי, שאני מכוון עליו מאורר הוא על 32 מעלות (אני עם מאורר עכשיו).בלי מאורר עליו הטמפ' עולה ל40+- .
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים מחבר אז מה עשית בזה קיררת חלק אחד בלוח האם ואת החלק השני עזבת בנוגע לכיסוי אני הוריד אותו ונראה מה יהיה הטמ'פ
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים יש לי במקום הכיסויים מאוררים על הגשרים.אחרי בדיקה שעשיתי הסתבר שהטמפ' שרשומה בתור "לוח אם" היא בעצם של הגשר הדרומי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.