עבור לתוכן

חום מעבד אחרי מאמץ....

Featured Replies

פורסם

הרצתי את המעבד שלי (3.0GHZ סוקט 478).....הרצתי אותו ב100 אחוז למשך 20 דקות....החום שלי הגיע ל-

חום מעבד: 58 מעלות...

חום לוח אם: 35 מעלות.

חום דיסק קשיח: 32 מעלות...

ברגע שהפסקתי את ההרצה החום ירד במהירות מטורפת של ממש דקה לטמפרטורה של 45 ואחרי 2-3 דקות ירד חזרה ל38-40...

הקירור שלי במארז הוא טוב או שיש משהו לשפר...משום מה ניראה לי חם מידיי ל20 דקות במאמץ מלא....

פורסם

אממ .. זה לא מושלם , אבל בסדר.

כמה מאווררים יש לך במחשב ואיפה הם ממוקמים?

פורסם

אם זה פרסקוט אז זה טוב.

אם זה נורט'ווד אז זה חם...

איך יודעים?

מורידים את זה:

http://www.cpuid.com/download/cpu-z-137.zip

פותחים את הקובץ cpu-z.exe ורואים מה רשום בלשונית CPU תחת השורה Code name.

פורסם
  • מחבר

זה פרסקוט...לפי התוכנה שהבאת הורדתי ובדקתי...זה פרסקוט....

אז זה בסדר יחסית לחצי שעה של מאמץ של 100 אחוז?...כלומר אני פועל על הקירור שבא עם המעבד ועל מאווררים בלבד...כלומר קירור אוויר

פורסם

58 מעלות לפרסקוט במאמץ מלא עם קירור סטוק זאת טמפרטורה טובה ותקינה. :)

פורסם
  • מחבר

אממ .. זה לא מושלם , אבל בסדר.

כמה מאווררים יש לך במחשב ואיפה הם ממוקמים?

יש לי מאוורר של 80 מ"מ מכניס מקדימה...מאווררר 120 מ"מ מכניס מהצד....2 מאווררים מכניסים מאחורה (שניהם של 80 מ"מ) ואחד של 92 מ"מ מוציא מאחורה למעלה...

פורסם

אתה בטוח שהשתי מאווררים מאחורה מכניסים אוויר ? , הם צריכים להוציא אוויר..

פורסם
  • מחבר

לא הם מכניסים...יש לי עוד אחד אחורה עליון שמוציא אוויר (92 מ"מ).....ממה שהבנתי יש לי סירקולציה דיי טובה של אוויר...

נ.ב

תודה על העזרה עם האוברקלוק...שלא הייתי מקפיץ 100 בסוף...

פורסם

אחי אתה טועה , המאווררים שמאחורה צריכים להוציא אוויר

אין בעד מה :)

פורסם
  • מחבר

.....אמממ ככה הרכבתי אותם...ואז כאילו יש לי את ה92 מ"מ שמוציא אוויר....אממ כדאי להפוך אותם.? כי פשוט לפני זה כשהם היו הפוכים ובאמת כמו שאתה אומר היו מוצאים אוויר היה הרבה יותר חום....דווקא כששינתי ושמתי את ה92 מ"מ להוציא הטטמפרטורה ירדה משמעותית....באיזה 8-9 מעלות אפילו יותר...

פורסם

אהה , עם זה הוריד לך את הטמפרטורה אז סבבה

פורסם
  • מחבר

כן פשוט זה היה הפוך כמו שאמרת והיה חם ממש....הלוח אם עמד על 42 מעלות...כשהפכתי הוא עמד על 35 ועכשיו הוספתי 120 מ"מ מהצד על הדלת והוא על 32-30 והמעבד כם ירד ל40 בערך במנוחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים