פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים איך אני עושה דבר כזה? (הקובץ הוא סרט)ואם אני צורב דיסק נתונים של מוזיקה אני יכול לשמוע אותם גם במערכת סטריאו רגילה? זתומרת כמו דיסק אודיו?תודה על העזרהואיך אני יכול לחתוך את הסרט? (את ההתחלה ואת הסוף)
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים נתחיל מהתחלהלגבי חיתוך הסרט אתה יכול לעשות זאת בעזרת התוכנה VIRTUALDUB MOD תוכנה ממש קלה ותעשה את העבודהלגבי הדיסק נתונים... לא כול כך הבנתי...אתה צורב מוסיקה על דיסק ביחד עם DATA , זאת הכוונה שלך?
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים מחבר כן לזה התכוונתי.. זה אפשרי?ניסיתי את התוכנה שלך.. היא נורא לא ברורה אתה יכול להדריך אותי?
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים קנה מדיה של 800M או 900M וצרוב להנאתך, יש מצב שאתה דופק את הצורב על אחריותך בלבד.
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים מחבר קנה מדיה של 800M או 900M וצרוב להנאתך, יש מצב שאתה דופק את הצורב על אחריותך בלבד.יש מדיות כאלה?ולמה אני דופק את הצורב?עוד שאלה.. אם אני צורב בדיסק של שירים (לא אודיו סידי) ומכניס שם קליפים.. המערכת סטריאו תנגן את השירים בלי הקליפים?
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים לגבי הדיסק האדיו עם הקליפים... הדבר שיקרה כשהמערכת תגיע לקטע של הקליף היא תקרא אותו כמו "DATA" הדבר שיקרה המערכת פשוט תעשה רעשים נוראים מהרמקולים נדמה לי יש איזה אפשרות בNERO של יצירת דיסק משולב שזה לא יפריע אחד לשני לגבי התוכנה... איך שאני מבין להביא לך קישור לאיזה פורום מתחרה אני לא יכול אז אני יביא לך קישור לפורום של התוכנה עצמה http://forums.virtualdub.org תוכל למצוא שם הרבה דברים מועילים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.