עבור לתוכן

ביציאה לDOS כל תוכנה שמריצים נותנת Bad Command or File Name

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברשותי Windows XP SP2. כשאני יוצא לDOS ע"י הפקודה 'cmd', בכל פעם שאני מריץ תוכנה כלשהי, היא כן עובדת אך לוקח לה זמן רב לעלות וגם לפני שהיא עולה נכתב על המסך "Bad Command or File Name".

מישהו נתקל כבר בבעיה מסוג זה?

תודה לעונים!

פורסם

לא הבנתי ... אתה מריץ תוכנות דרך דוס ?

בשביל מה ?

פורסם
  • מחבר

יש לי תוכנות שעובדות רק בדוס.

זאת לא השאלה אבל...

פורסם

בפורמט ווינדוס הדוס לא עובד 100%

תנסה לעשות דיסקט דוס bootable

ותראה אם זה יעבוד

פורסם

בפורמט ווינדוס הדוס לא עובד 100%

תנסה לעשות דיסקט דוס bootable

ותראה אם זה יעבוד

וזה בגלל שבונידוס XP אין באמת DOS הפקודה CMD מוציאה אותך ל קונסול שנראה כמו DOS אבל זה ממש לא מערכת הפעלה DOS ולכן תוכנות שעובדות רק על DOS לא יעבדו לך

מה שאתה צריך זה דיסקט אתחול של DOS 6.2 וברגע שאתה מדליק את המחשב תדאג שהדיסקט יהיה בפנים ואז מה שיעלה את המערכת זה יהיה ה DOS (וכמובן שבמקרה זה הווינדוס לא יעבוד!)

אם אתה רוצה ווינדוס ו DOS במערכת אחת אתה צריך ליצור ריבוי מערכות הפעלה או לחילפין להתקין DOS6.2 ולאחר מכן להתקין ווינדוס 98 !

פורסם

היי בעיקרון מה שאמרו פה היה באמת נכון

אבל מה שקורה יש אימולטור שנקרא NTVDM שנמצא בתוך ווינדוס ומריץ אפליקציות 16 ביט ל - 32

כדיי לתקן את הנזק שיש לך סביר להניח שאתה צריך לשחזר רק את הקבצים של המערכת הזאת

הנה הסבר באתר של מייקרוסופט http://support.microsoft.com/kb/314106/he

פורסם
  • מחבר

או, זה הפיתרון הראשון שיש מצב שיעזור, תודה, אני אנסה אותו.

בקשר לשאר, אני מבין שזה קונסול והכל, אבל עדיין לא אמורה להיות הבעיה הזאת. פעם (מן הסתם) תוכנות עבדו רגיל, עכשיו, כל תוכנה, אפילו הכי פשוטה כמו Edit עולה באופן איטי ומביאה Bad Command or File Name שניה לפני שהיא עולה.

פורסם

זה נשמע כאילו יש לך איזה batch file שרץ לפני כל פקודה וההודעה של bad command or filename נובעת נכך שאותו batch file מנסה להריץ פקודה שאינה קיימת.

פורסם
  • מחבר

אם אתה לא מצליח להריץ תוכנות דוס, אז אפשר להשתמש באמולטור.

http://dosbox.sourceforge.net/information.php?page=0

תקרא שוב את ההודעה שלי.

זה נשמע כאילו יש לך איזה batch file שרץ לפני כל פקודה וההודעה של bad command or filename נובעת נכך שאותו batch file מנסה להריץ פקודה שאינה קיימת.

זה נשמע הגיוני, השאלה איפה דבר כזה יכול להיות מוגדר? אני מזכיר לך שזה נותן Bad command or filename לפני הרצת _כל_ תוכנית.

ד"א זה לא שההודעה Bad command or file name מפריע לי, אלא מאז שזה קורה לוקח לתוכנות לעלות המון זמן.

פורסם

מה קשור קובץ אצווה ?! (BATCH FILE)

אם הוא מריץ פקודה EDIT אז שום קובץ אצווה לא רץ ברקע (קובץ EDIT הוא בעל סיומת COM )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים