פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים זה המארז שיש לי: http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/79_62/products_id/1320?osCsid=3a34f6d83ac873f88c19e7b142fe90fd קופה התחלתית: 450 שקל טוב אני רוצה לעשות מהפך למארז שלי פשוט נמאס לי מהמראה שלו ואני רוצה לרענן את המראה של המארז... בתכנון: 1. קירור מיים 2. תאורה עוצמתית עם לדים 3. חריטה על החלון 4. חריטה על הפח מצד ימין 5. שינוי הפאנל 6. יש הצעות? רשמית קניות: 1. דרמל נקנה היום ב 200 שקל של BOXER + סט של 160 ראשים 2. לדים+נגדים הוצאתי משהו כמו 80 שקל על נגדים ולדים 3. צבע 4. משאבה רדיאטור בלוק כל החפצים הנדרשים לקירור מים... 5. יש עוד? תקציב עדכני: 100 ש"ח שבוע הבא יגעו 380 P: דבר ראשון הזזתי את החיבורי USB מלמעלה והעברתי אותם קדימה במקום FLOOPY נתן לי מקום למעלה שאני יכניס שם נראה לי את המיכל של המים או את הריאטור + מאורר נ.ב. אני עובד בשבתות ככה שיש לי כל שבת אני מרוויח 100 שקל במזומן... נ.ב.מ היום אני ישיג מצלמה דיגיטלית... בשביל תמונות
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים רשמית קניות: 1. דרמל נקנה היום ב 200 שקל של BOXER + סט של 160 ראשים א. בהצלחה ב. לא שמעתי על ה"בוקסר" הזה, אני מקווה שהוא יהיה מספיק טוב (לפחות קיבלת 160 חלקים, ספרת? ) בכל אופן, למי שמעוניין - יש בהום סנטר את הוולף ב109 שקלים.. מתי אתה צופה תחילת עבודה? תכנון? או יותר נכון, מתי רואים תוצאות?
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים מחבר א. בהצלחה ב. לא שמעתי על ה"בוקסר" הזה, אני מקווה שהוא יהיה מספיק טוב (לפחות קיבלת 160 חלקים, ספרת? ) בכל אופן, למי שמעוניין - יש בהום סנטר את הוולף ב109 שקלים.. מתי אתה צופה תחילת עבודה? תכנון? או יותר נכון, מתי רואים תוצאות? א. תודה =] ב. עכשיו זה כבר 159 חלקים שברתי דיסקית D= לא הבנתי עם מה לחתוך את הפח =\ אני מחר מחפש תמונה וחורט ... תעזרו לי עם תמונה לחרוט אין לי מושג מה... אני נאלץ להעלות התמונות מחר כי חבר שלי עצלן מדי בשביל להעביר אותם למחשב.... קניתי היום מאורר 12CM UV של TT מצאתי הצעת מחיר לרדיאטור מנחושת בסביבות ה 150-200 שקל של קטנוע ... זה סביר? אני מחפש בלוק ומשאבה כנראה מביאים לי... ולדים שנראה לי מחר אני יסע לקנות בתחנה מרכזית הישנה אמרו לי שיש... ואני מקווה שצדקו בעתיד הרחוק אני מתכנן להפוך את המארז למעין אופנוע לקנות חלקים של אופנוע ופשוט להביש אותם על המארז... יש לי כבר תכנונים בראש לזה P=
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים במחיר הזה עדיף לך לקנות רדיאטור ייעודי כדוגמת זה ..http://www.frozencpu.com/products/2162/ex-rad-44/CoolingWorks_CoolRad-12T_120mm_Radiator_Black_w_Customizable_Fittings.html?tl=g30c95s159בהצלחה עם הפרוייקט..
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים מחבר אני בשעה הקרובה מעלה את התמונות שיש לי עד עכשיו סיימתי עם החריטה אומנם אין עדיין תמונות של החריטה שהיא גמורה למה נשאר את כל הלבן שאני צריך להוציא.. עכשיו אני שעות על גבי שעות מתעסק עם הלדים... שרפתי כבר 2 מתוך 6 יש עוד 4 שאני לא מצליח להדליק יש לי 10 נגדים של 150 אוהם ו 06 ואט ואיזה נגדים עוד לקנות ? החדשות הטובות יותר הם שמכרתי את האופניים שלי !!! עוד 300 שקל לתקציב !!! חרטטתי בסוף את ברט מסימפסונס: תכף יעלו התמונות הנוספות מהפרויקט עצמו... כמה דברים ממחשב ישן שפירקתי כולל סינק ומאורר של פנטיום 2 הפרונט: נסיונות חריטה על סתם פרספקס בשביל להתרגל לתחושה: הסט: הסרטוט: (עד שגיליתי שאני אמור לשים מסקינטייפ )
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים מחבר את החריטה הקשה סיימתי נשאר לי רק לחרוט את מה שהוא אומר... יצא נחמד אני מנסה להשיג מצלמה בשביל לצלם... אני עדיין צריך להוציא את הלבן... קניתי היום 60 נגדים.... לא היה לי מושג מה לקנות אז קניתי כמה סוגים... 10 של 100 אוהם 0.6W 10 של 470 אוהם 0.6W 10 של 560 אוהם 0.6W 10 של 120 אוהם 1.5W 10 של 460 אוהם 1.5W 10 של 560 אוהם 1.5W 10 לדים ומפסק עם 3 מצבים כמו שצריך לתאורה של הלדים המהבהבים לפי מוזיקה ... מה הדרך שעובדת ! בשביל לחבר את הלדים? ניסיתי אלף ואחת דרכים ולא הצלחתי במקרה הטוב הם נדלקו טיפה במקרה הרע שרפתי 2 שווה לקנות צג כמו שיש בקופות כמו LCD זה שמציג את המחיר לתשלום וזה... ב 25 ש"ח !! וזה מתחבר למחשב... השאלה איך להפעיל את זה =O...
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים מחבר תקטין בבקשה את התמונות לרזולוציה של 800*600 כדי שיהיה אפשר לראות אותן. איך לעשות את זה? להעלות מחדש? ראיתי אריק הגיב בפרויקט שלי התחלתי לשמוח ... איזה ביאוס הבאתה לי ד"א גיליתי שיש לי מולטימטר בבית =O זה אמור לעזור לא?
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים לא מבינים כלום מתמונות.גדולות מדי+חרא של איכות.מצלמה של פלאפון 0.001 מגה פיקסל ?
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים בשביל לא לשרוף עוד לדים תשתמש במולטיטסטר לפני. נגד לוקח מקסימום 3V דרך אגב איפה אתה יכול קלנות את הצד הזה ב25 שקל?
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים מחבר דווקא זה הV3X של סמסונג הפלא... היום אני יעלה אותם מחדש....את הצג במחיר המצחיק הזה מצאתי בחנות אלקטרוניקה בחולון ... אוסקר סמי ... זה לפני אווזי באזור תעשייה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.