עבור לתוכן

האם הוספת כרטיס קול מורידה עומס עבודה מהמעבד?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

או קיי, תודה לכם..

רק לפי מה שהבנתי ההרקולס קצת ישן ולא תומך בכל הפיצ'רים שיש היום במשחקים כמו EAX 2.0 ו EAX HD וכו'..

בכל מקרה קניתי מבחור נחמד פה בפורום את ה CREATIVE AUDIGY 2 ZS שלו ב 220 שקל..

נראה לי אחלה כרטיס בשביל המחיר שלו, רק מה שמעצבן אותי עד עכשיו זה שאני לא חושב שאפשר לחבר לו גם את המגבר סטריאו שלי וגם את האוזניות במקביל!

יש לו אמנם 3 יציאות + 1 דיגיטלית ועוד 2 כניסות אבל אין אפשרות להגדיר לו בדרייברים לשנות נגיד יציאה אחת של סראונד ליציאה נוספת של סטריאו.. דבר מגוחך ומעצבן , כי אפילו ב AC97 שלי של הON BOARD אפשר לעשות את זה.. עכשיו מה, כל פעם שאני רוצה להחליף בין המערכת לאוזניות אני צריך לפתוח את הארון (כן כן המחשב שלי יושב בארון בגדים) לסובב אותו ולהחליף שם את הכבלים.. זה ממש ממש מעצבן וטיפשי.

מישהו יודע אולי אם אפשר לשנות איכשהו את ההגדות OUTPUT שלו ? או רעיון אחר איך לעשות את זה? חשבתי לקנות מפצל PL קטן ולחבר לו מאחורה וכך לפצל לשניהם, השאלה אם זה לא יזיק לכרטיס להוציא אות לשני רכיבים שונים..

עזרה מישהו??

:s05:

• תגובות 35
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עד כמה שזכור לי גם זה שקנית ממנו את הכרטיס עשה שימוש במפצל, זה לא גורם לשום בעיות כל עוד לא תשתגע עם הווליום (של הכרטיס, לא ברמקולים) וכיוון שהעוצמה של הכרטיס גבוהה מאוד, אתה גם לא תעבור אף פעם את ה-50% בערך עם האוזניות, כי אם תעבור תהייה חירש.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שקצת נסחפת עם ה"חירש".. חחח

אני שומע תמיד על עוצמה מלאה, גם עם אוזניות.. זה אכן חזק אבל לא ברמות כאלה..

לגבי הפיצול, אז אתה אומר שאי אפשר להגדיר שם יציאות כפי בקשתך ? חבל..

טוב אני מקנה מפצל PL..

תודה

פורסם

אני לא יודע עם איזה אוזניות וכרטיס קול היית, אבל אני מבטיח לך שעם אוזנייה נורמאלי והאודיג'י אתה תהייה חירש אם תשמע על עוצמה מלאה.

Anatoli.

פורסם

זה מאוד מסוכן לשמוע ממש קרוב לאוזן בעוצמה גבוהה מדיי

פורסם
  • מחבר

יש לי אוזניות DJ (שעוטפות את האוזן) של SONY .. עלו לי 200 שקל.. אמנם לא של sennheiser אבל עדיין עושות את העבודה מעולה..

יש להם צליל נקי ועשיר לטעמי והן מספקות אותי.. טוב אולי אני באמת חירש אחרי 5 שנים של נסיעה באותו עם מערכת עם שני מגברים ושני סאבים בבאגז'.. :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים