פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 1.4 ולוח אם גיגה ביט (יותר פירוט אפשר ליראות במפרט שלי)אני דיי מתחיל בנושא הOC לכן אני לא בטוח אם זה בכלל אפשרי אבל....השאלה שלי היא כזאת איך אני יכול לפתוח את המכפלה של המעבד ואיך אני יכול לשנות את המכפלה(בהנחה שאני יצליח לפתוח אותה) ואת ה FSB אם אין לי את האופציות לזה בביוס כי הלוח יחסית ישן? ???
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים אי אפשר ליפתוח את המכפלה של מעבדי אינטל !אך אתה יכול לנסות לעלות את ה-FSB וליראות עד כמה אתה מגיע ואז תגיד לנו
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים לוח של גיגה ביט בלי תמיכה בהעלאת FSB?? זה מוזר מאד. תוריד אולי EASY TUNER מהאתר של גיגה ביט ותנסה דרך התכנה
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים מחבר ניסיתי התוכנה כותבת הודעת שגיאה שהיא לא תומכת בלוח שלי.זה הלוח הראשון של גיגה ביט שתומך בפנטיום 4 ועוד לא היה אז אפשרויות OC.אבל בטח יש דרך כלשהיא לשנות את הFSB חוץ מהביוס?
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים אם אין תמיכה בביוס כנראה גם לא תהיה תמיכה במקום אחר... היה פה אחד שעדכון ביוס נתן לו אפשרויות חדשות, תנסה גם אתה אולי זה יעזור
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים מחבר עדכון ביוס לא עוזר.........אבל בטוח יש איזה שהיא דרך אחרת........ :'(
פורסם 2002 בנובמבר 1723 שנים יש לו את הלוח הזה.רשום שם: Supports 100/105*/110*/133* MHz system bus (400MHz data bus, 200MHz address bus frequency).אז יכול להיות שהוא כן יכול לעשות OC...
פורסם 2002 בנובמבר 1723 שנים גם לי נראה שכן בעזרת הג'מפרים שעל הלוחגם לי נראה...זה מה שכתוב ב MANUAL לפחות...http://tw.giga-byte.com/support/msocket423.htm#8tx
פורסם 2002 בנובמבר 1723 שנים מחבר טוב אתם צדקתם באמת אשפר לשנות את הFSB דרך הגמפרים אבל אם אני משנה את הFSB המחשב בכלל לא עולה מישהו יכול לשאר למה זה?ושאלה שעדיין לא נענתה האם יש דרך כלשהי לפתוח את המכפלה של המעבד שלי?
פורסם 2002 בנובמבר 1723 שנים אי אפשר לפתוח מכפלה-האפשרות קיימת רק במעבדים של AMDולכמה העלת את הFSB?אם תעלה יותר מדי אז המחשב לא יעלה...תעלה בקפיצות קטנות
פורסם 2002 בנובמבר 1723 שנים מחבר העלתי ל133.........אין שום דרך שבה אני יוכל לעבוד על 133? מה הדבר שמונעה מהמחשב לעלות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.