עבור לתוכן

בדיקת נוכחות + המלצה לאחת חדשה !(מצלמה)

Featured Replies

פורסם

בידי נימצא סט מיקצועי מאד מהעבר (לא דיגיטלי)

אני לא ממש מבין במצלמות אבל אני יודע שהיא משהו מיוחד ומאד יקר גם היום

מצלמה - NIKON F801 בסיגנון של זה - http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=7275

זום בערך כזה של סיגמה - (לא רשום עליו דגם http://www.photo-print.co.il/photoPrint-virtualShops/productDescription.aspx?sid=58&proId=903&code=3

NIKON SB 24 פלאש כזה- http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=40812

תיק של HAMA

הדגמים קצת שונים כי הם יותר ישנים אבל זה היה הכי מיקצועי בתקופה ההיא אבל היא לא דיגיטלית לכן אני רוצה המלצה לדיגיטלית לא ממש ממש יקרה עד 1500-1700 שהפלאש והזום יתאימו לה

תודה לעוזרים

פורסם

תשקיע קצת בהודעה ותרשום בדיוק את הדגמים של הגוף+עדשה+פלאש. ;)

פורסם
  • מחבר

רשמתי חח רק של העדשה אני לא יודע אבל רשום על זה כל מיני דברים

פלאש SB 24 NIKON

מצלמה NIKON F- 801

זום של סיגמה משהו טוב

הכל היה של אבא שלי ליפני שנים הוא השקיע בזה המון היום כבר הרבה פחות את הפלאש אני רוצה להשאיר ואגם את הזום רק מצלמה אני צריך

פורסם

ציוד נהדר, מצלמה מצויינת לדעתי.

אז מה אתה מחפש ?

מצלמה דיגיטלית שתוכל לשים עליה את הפלאש?

אתה יכול אולי לנסות לבדוק אם הציוד יתאים ל-Nikon D50, אבל היא עולה החל מ-2800 לגוף.

פורסם

איזה מספרים כתוב על העדשה? אתה יכול להביא תמונה של העדשה?

פורסם
  • מחבר

הכל מהחנות הזאת www.camera4less.co.il/

אמרתי כבר שזה ליפני כמה שנים חח היא ניקנת בשנת 89 היא עדין טובה ואפילו מיקצועים עדין אבל היא לא דיגיטלית לכן היא תוחלף

את הפלאש ואת הזום אני רוצה לשים

הזום הזה לבד עלה בסביבות ה 600 דולר והוא יותר חדש מהמצלמה

הפלאש אני עכשיו משחק איתו הוא מעוור לדעתי מסוכן חח שמתי אותו על 85 מטר ועוד כל מיני דברים ועשיתי זה האיר את כל הרחוב פיי

המצלמה די כבדה והיא מאד יקרה בערך כמו שמישהו היום משקיע באיזה D200 או איזה EOS 5D ככה אבא שלי השקיע אז

אז אני רואה כמה דגמים שאין לי ממש מושג בהם - SONY DSC V3

D50 NIKON

- Fujifilm FinePix S6000 / S6500

Panasonic Lumix DMC-FZ50

Sony CyeberShot DSC-H5 מצלמת סוני לא יודע אם היא מתאימה חחח

Canon PowerShot S3 IS מצלמה דיגיטלית

Canon EOS Rebel XT / 350D / Kiss N - Body - צבע שחור!!! - גוף בלבד!!! מצלמה דיגיטלית

Fujifilm FinePix S9500/S9000

מצלמת פאנאסוניק - Panasonic Lumix DMC-FZ30

אם מישהו רוצה להחליף איתי על הפלאש או על העדשה בעד מצלמה קומקטית ביתית משהו קטן וטוב

על העדשה רשום הרבה דברים אני יאמר לך חלק מהם

28-200MM 1:3.8-5.6: רשום עוד הרבה דברים העדשה מיוצרת ביפן זה בא עם מגן סינוור או משהו כזה ועוד כל מיני דברים

פורסם

הפלאש לא ממש מתאים למצלמות DSLR, כי ה-TTL לא יעבוד. אפשר להשתמש במצב ידני או בחיישן המובנה של הפלאש.

העדשה מן הסתם גם כן ישנה ועשויה לא לעבוד כמו שצריך. תוכל לציין מה כתוב עליה?

המצלמה טובה, אבל אין דרך לנצל אותה לצילום דיגיטלי.

בקיצור, בתקציב הזה, הדרך היחידה לעשות משהו עם הציוד הזה היא לקנות אולימפוס SP-350 ולהשתמש בה עם הפלאש.

פורסם
  • מחבר

הזום 100 אחוז עובד עכשיו אני עושה איתו דברים הוא לא שרוט אפילו לא שריטה אחת עובד כמו חדש שומש פעמים אחדות אצבע לא נגע בוא יותר מפעמים וגם זה אבא שלי ניקה עם חומרים מיועדים

אגב מה זה TTL כי יש כזאת פונקציה בפלאש

בתקציב הזה בלי קשר לחלקים יש משהו יותר טוב ? ב1460 ש"ח כמו שהאולימפוס עולה ?

אגב יש לנו ניקון בת 4-5 שנים דיגיטלית ועוד כמה אולימפוס וכאלה עם זום מובנה גדול וכאלה לא דיגיטליות

פורסם
  • מחבר

אני יאמר לך את האמת לא היה לי מושג לאומת זאת לאבא שלי יש מושג אבל הוא כבר לא בעסק לכן אני קצת מנסה להבין יותר

אני יודע שאני מזיז את העדשה היא עושה זום

פורסם

הזום 100 אחוז עובד עכשיו אני עושה איתו דברים הוא לא שרוט אפילו לא שריטה אחת עובד כמו חדש שומש פעמים אחדות אצבע לא נגע בוא יותר מפעמים וגם זה אבא שלי ניקה עם חומרים מיועדים

הוא עובד על ה-F801. זה לא אומר שהוא יעבוד על מצלמות DSLR. צריך לבדוק עם היבואן של סיגמה (sfo.co.il) לפני שמחברים את העדשה למצלמה ומסתכנים בנזק. תאמין לי שאתה לא רוצה לקנות מצלמת DSLR חדשה ולהרכיב עליה עדשה שלא יהיה ניתן אח"כ להסיר.

בתקציב הזה בלי קשר לחלקים יש משהו יותר טוב ? ב1460 ש"ח כמו שהאולימפוס עולה ?

משהו שייאפשר לך להשתמש באחד מפריטי הציוד האלה? אין.

אגב יש לנו ניקון בת 4-5 שנים דיגיטלית ועוד כמה אולימפוס וכאלה עם זום מובנה גדול וכאלה לא דיגיטליות

יש להן תושבת לפלאש חיצוני?

פורסם
  • מחבר

לא הדיגיטלית לדיגיטלית יש מובנה

ובלי החלקים להרכבה היא ראה לי טובה ? מבחינת הMP אם זה נתון אמת ולא דפי

כנראה שאת העדשה אני לא ירכיב על אחת חדשה אלה רק את הפלאש ליפעמים ככה שאני צריך מצלמה שאפשר אולי להחליף לה עדשה ולשים פלאש ועדיף שיהיה גם מובנה

לאבא שלי די נימאס מענקיות עם טלסקופ וכאלה חח

הוא אמר שהוא רוצה קומפקטית יותר אז אם יש משהו כמו A640=620 הוא משהו באיזה 1500 ככה טובה שאפשר לשים עליו פלאש אז אני ישמח לקישור

תודה כולם על העזרה

פורסם

ה-SP350 קטנה יותר מה-A610/A620 וכוללת אפשרות להרכיב פלאש חיצוני, אפשרות שלא קיימת בשום מצלמה אחרת בטווח המחירים הזה. החיסרון העקרי שלה הוא המהירות האיטית, בעיקר מבחינת הפוקוס וזמן ההשהייה. הנה המספרים מהביקורות של imaging-resource.com בהשוואה לפוג'י F10:?

Shutter lag, full autofocus (צילום ע"י לחיצה מלאה)

פוג'י F10? - 0.29 שניה עד 0.54 שניה

אולימפוס SP350? - 1.17 שניה (פי 2 עד פי 4 יותר איטי)

Shutter lag, prefocus (מחצי-לחיצה לצילום)

פוג'י F10? - 0.014 שניה

אולימפוס SP350? - 0.404 שניה (פי 28 יותר איטי)

בשני המקרים ה-SP350 איטית בצורה בלתי סבירה למצלמה עכשווית. האולימפוס C5060 הישנה שלי מהירה בהרבה (0.65~0.72 ו-0.254 בהתאמה) והיא עדיין איטית מדי לטעמי. קשה לי לראות הגיון בקניה של מצלמה עוד יותר איטית, אלא אם אתה ממש רוצה להשתמש בפלאש (ויש סיבות מאוד טובות להשתמש בו).

פורסם
  • מחבר

אני מאד מאד רוצה להישתמש בפלאש

בעדשה מילא לא כי היא כבר די ישנה מימה שאבא שלי אמר והיא לא כמו מה שיש היום

לאומת זאת הפלאש לא ממש הישתנה

אם תעזור לי לימצוא את המהירות שיש למצלמה COOLPIX 775 (יש לנו אחת כזאת היא די טובה אבל היא כבר לא מספיקה (תאמת אפילו גרועה)) כי איתה אני די מיסתדר במהירות

תודה לעוזרים

אגב בסף באיכות האולימפוס יותר טובה ?

די חשוב לי פוקוס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים