עבור לתוכן

שאלה בנוגע לפתיחת ספק בשביל HTPC

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה לבנות מחשב HTPC ממארז של וידיאו .

כמו שכולכם יודעים אי אפשר להכניס ספק לתוך קופסא של 2 סנטימטר אז צריך לפרק אותו ..

עכשיו לשאלה-אני רוצה לפרק את הספק ולהכניס אותו לתוך הקופסא ופעם הקודמת שעשיתי את זה חטפתי זרם (רק הוצאתי תספק מהקופסא ושמתי אותו בתוך מארז של וידיאו יחד עם כל רכיבי המחשב).

מה עליי לעשות כדי שזה לא יקרה לי שוב?

או יותר מדוייק , איך אני אמור לעשות את זה בצורה נכונה כדיי לא לחטוף זרם ושהוא יפעל גם אחרי שאני יוציא אותו מהקופסא שלו?

תודה רבה מראש :]

פורסם

:s07:

א. תניח את הספק בצד לחצי שעה, 40 דקות

כדי שהקבלים יפרקו את הזרם שנשאר בהם..

ב. הספק עצמו לא כ"כ גבוהה - אלא המאוורר והסינקים שתופסים את כל הגובה הזה, אם תוכל לכופף את הסינקים\לתכנן את הקירור מחדש בצורה יעילה

(הכל תלוי בספק..) אתה ץסץדר

אם אין לך כוח לעבודה הזאת -תוכל לקנות ספק של שאטל\שרת או שאר מחשבים "קטנים"..

פורסם

א. לא ציך לחכות 40 דקות בשביל ליפתוח ספק... צריך ליפרוק את הזרם שנישאר בקבלים תריך לנתק רת כל מה שנשאר בספק כאילו שלא יהיה מחובר חכחום ואז לקחת חתיכה של חוט חשמל חשוף משתי הכיוונים שלו ואז לקצר למשך 4 שניות את החוטים ירוק ואחד השחורים של הספק (החוטים האלה נמצאים בתקע של ה 20 או 24 פינים) את החוטים ירוק ושחור לקצר למשך 4-6 שניות ואז יהיה אפשר ליפתוח את הספק ללא חשש...

וכנראה שגם אני יעשה את זה יכניס את המחשב לתוך הוידאו כי גם אנטי כבר הניתי מארז ל HTPC ולא יצא משהו כנראה שאני ישנה... ד"א רעיון טוב!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים