עבור לתוכן

התלבטות בין כמה כרטיסי מסך. זקוק לעזרה.

Featured Replies

פורסם

אתמול קניתי מחשב חדש (מפרט מצורף) מה שחסר לי זה רק כרטיס מסך. אני מתלבט בין כמה כרטיסי מסך ולא יודע איזה מהם לקחת, מה יחזיק טוב מעמד (גם אחרי יציאת DX10) ואם בכלל שווה להשקיע על כרטיס חזק :nixweiss:

הנה שני הכרטיסים שאני שוקל לקנות:

יש הבדל גדול בביצועי הכרטיסים שמצדיק תוספת של כסף ?

ושאלה נוספת, איך הכרטיס הזה ? איך הוא ביחס לשני הכרטיסים רשמתי ?

הוא יוכל להריץ משחקים חדשים ?

[attachment deleted by admin]

פורסם

ה - X1950PRO חזק יותר מה - 7900GS וה - 7600GS חלש משניהם בהפרש ענק.

פורסם
  • מחבר

לא יהיה שווה לקנות את ה7600gs לטווח ארוך ועד יציאת הכרטיסים החדשים וירדת המחירים שלהם ?

פורסם

לדעתי הוא חלש מדי.

פורסם
  • מחבר

שאלה נוספת ;D

שווה להשקיע יותר בשביל ה X1950PRO או שיש הבדל זניח בינו לבין ה7900gs ?

אני לא רוצה להשקיע יותר מידי, הכרטיסים האלה לא יחזיקו להרבה זמן בגלל הDX10 שיצא בקרוב. מה אתם אומרים ? :s05:

פורסם

הם עולים אותו הדבר (בלינקים שהבאת), אז מה השאלה של להשקיע יותר בכלל ?

פורסם

ההבדל בינהם דיי משמעותי.

פורסם
  • מחבר

לפני כמה שבועות פורסם בפורום ש7900GS הוא הכי משתלם לטווח המחירים הזה, בגלל זה אני מבולבל קצת. אני לא רוצה ליפול בכרטיס מסך :kopfpatsch:

פורסם

X1950P אם התקציב מאפשר

פורסם
  • מחבר

17 שקל לא יהרגו אותי ואם הוא יותר טוב מה7900GS אז אני אלך עליו, אני רוצה כרטיס שישאר לי לשנה-שנתיים.

אני מאמין שגם כשיצאו כרטיסי הDX10 לא יצאו ישר משחקים חדשים, אומנם אני לא יודע כמה זמן זה יקח, אבל להשקיע פעמיים על כרטיס מסך (עכשיו וכשיצאו הכרטיסים החדשים) זה בזבוז כסף אני חושב.

פורסם

אתה בכל מיקרה תיפול כי הכרטיס שתיקנה עכשיו אולי יהיה שווה חצי עוד חודשיים שלוש. :bash:

פורסם

17 שקל לא יהרגו אותי ואם הוא יותר טוב מה7900GS אז אני אלך עליו, אני רוצה כרטיס שישאר לי לשנה-שנתיים.

אני מאמין שגם כשיצאו כרטיסי הDX10 לא יצאו ישר משחקים חדשים, אומנם אני לא יודע כמה זמן זה יקח, אבל להשקיע פעמיים על כרטיס מסך (עכשיו וכשיצאו הכרטיסים החדשים) זה בזבוז כסף אני חושב.

הX1950P כרטיס חזק לכול הדעות אך אם אתה מחפש לחסוך תקנה 7600GT ב860ש"ח ותסחוב איתו עד יציאה פיזית של כרטיסי D3D10,את שאר הכסף תחסוך...

אך זה שיקול שלך

פורסם
  • מחבר

על זה בידיוק חשבתי, בגלל זה שמתי גם קישור אליו.

העניין הוא שזה גם לא הכי משתלם, בגלל שאתה משלם 860 שקל, שזה סכום לא קטן בשביל כרטיס שיחזיק לכמה חודשים.

אם אני קונה את הx1950pro אז הוא יחזיק להרבה יותר זמן מה7600. בקיצור, התלבטות קשה, הימור :silly:

פורסם

על זה בידיוק חשבתי, בגלל זה שמתי גם קישור אליו.

העניין הוא שזה גם לא הכי משתלם, בגלל שאתה משלם 860 שקל, שזה סכום לא קטן בשביל כרטיס שיחזיק לכמה חודשים.

אם אני קונה את הx1950pro אז הוא יחזיק להרבה יותר זמן מה7600. בקיצור, התלבטות קשה, הימור :silly:

אתה משלם כמעט 50% פחות אם תקנה את ה7600GT

תחזיק איתו עד יציאה מסודרת של כרטיסי D3D10

ה7600GT לא כזה פראייר והוא הכרטיס הכי משתלם כיום עד 850ש"ח

פורסם
  • מחבר

החלטתי בסוף ללכת על הx1950pro.

אם אני אקנה את ה7600GT לא ישאר לי כסף כדי לקנות כרטיס חדש (שיתמוך בDX10) ולכן אני מעדיף לקנות משהו טוב עכשיו ולא לקנות משהו בינוני ולהידפק משני הצדדים (גם לקנות את ה7600GT וגם להישאר בלי מספיק כסף לDX10).

אני מקווה שהכרטיס הזה יחזיק לי לעוד שנה-שנתיים (כי הוא באמת כרטיס חזק לפי מה שהבנתי) והכל יוכל לפעול בצורה טובה :)

שאלה אחרונה, איך הוא בOC ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים