עבור לתוכן

שחר פאר - הרווחים הולכים לכיס שלה או לצבא?

Featured Replies

פורסם

אני מניח שחלק מהכסף שהיא מרוויחה נועד לכסות את ההוצאות שלה, מהמאמנים ועד לטיסות ואוכל.. אבל במידה והיא מרוויחה, הכסף הולך לאגודה למען החייל או משהו כזה?

פורסם

לא מבין למה אתה חושב ככה,אבל אני משוכנע שלא.

זה שהיא כרגע בצבא זה לא אומר שום דבר,חלק מהכסף הולך למדינה כמובן בצורת מיסים וכדומה אבל חוץ מזה אין מצב

פורסם

אני מניח שחלק מהכסף שהיא מרוויחה נועד לכסות את ההוצאות שלה, מהמאמנים ועד לטיסות ואוכל.. אבל במידה והיא מרוויחה, הכסף הולך לאגודה למען החייל או משהו כזה?

:funnypost:

פורסם

הצבא זה לא קיבוץ. מה שהיא מרוויחה הולך אליה (אחרי מיסים ושאר ירקות)

פורסם

אתה חייל, זכית בטוטו... הכסף הולך לצבא?!

הכסף היחיד שמגיע למדינה זה מיסים

פורסם

הצבא זה לא קיבוץ. מה שהיא מרוויחה הולך אליה (אחרי מיסים ושאר ירקות)

היום גם קיבוץ זה לא ממש קיבוץ... ::)

פורסם

זאת לא תשובה כל כך חד משמעית,

למשל כדורגלנים שמשרתים בצבא, מקבלים משכורת חייל.

אם הם מרוויחים יותר הכסף לא הולך אליהם אלא לצבא,

בגלל זה עושים קומבינות, הם מקבלים משכורת חייל שלוש שנים ואז נותנים להם את הסכום לאחר השחרור.

השאלה היא אם צה"ל מבחין בין משכורת שמקבל כדורגלן לבין פרסים שבהם זוכה טניסאי.

(על אותו משקל בערך, רוני דואני (סופרסטאר) למשל אמורה להעביר את ההכנסות שלה לוועד למען החייל, היתה תלונה לא מזמן שהיא לא עושה את זה)

פורסם
  • מחבר

תראו, כדורגלנים שמשחקים בארץ והם חיילים - לא מקבלים את הכסף

הנבחרת האולימפית שעלתה לאליפות אירופה - רצו לתת להם מענק עלייה אבל בסוף הוחלט שלא לתת מכיוון שחלק מהשחקנים חיילים ואמרו שהם לא יוכלו לקבל את הכסף...

בסך הכל זה דבר די ידוע שחיילים שהם ספורטאים מצטיינים, אינם מרוויחים את הכסף שהם היו מרוויחים לולא היו חיילים...

רק רציתי לדעת אם הדבר נכון גם לגבי שחר פאר...

לא נראה לי שמישהו פה יודע את התשובה בינתיים, אלא רק זורקים תחושות בטן... אם מישהו יודע משהו כעובדה - שיציין זאת

פורסם

נשמע לי הזוי מה ש,OMRIJ אמר,אבל היום בישראל אי אפשר לדעת.

אני רק חושב שגם אם זה נכון וצריכים לעשות את זה כולם ממציאים משהו כדי לא לעשות את זה

פורסם
  • מחבר

אני לא שואל לגבי הקומבינות, אלא לגבי החוק..

ודרך אגב זה בכלל לא הזוי שהם לא מקבלים את הכסף כי יש חוק שירות חובה והוא חל על כולם... לא ייתכן שחלק מהחיילים ירוויחו סכומי עתק ואחרים לא..

גם ככה הצבא בא לקראת הספורטאים ומאפשר להם את כל התנאים כדי שימשיכו לעסוק בתחומם...

פורסם

זה בערך כמו שאני אגיד שתשלום מיסים חל על כולם,ולא יתכן שחלק מהאנשים ישלמו מליארדים בתור מיסים (למשל עסקת וורן באפט וישקר) וחלק כמה אלפי שקלים בודדים בלבד

פורסם

זה לא אותו דבר, בכל מקרה משכורת החייל של הכדורגלנים היא 5000 ש"ח לחודש

הנה דוגמה

עומר פרץ חתם לשנתיים במכבי ת"א

הצהובים הגיעו לסיכום עם הפועל ת"א על הפיצוי הכספי שיועבר לקבוצה. החלוץ יקבל משכורת חייל, אך מענק השחרור שלו יגדל ל-100 אלף דולר.

http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/441/723.html

פורסם
  • מחבר

^^^

ממש לא אותו הדבר

הצבא מעצם הגדרתו הוא "קומוניסטי"

הכלכלה שלנו קפיטליסטית, וחוצמזה, מי שמרוויח יותר באמת משלם יותר מסים... יש פה גורם מאזן

פורסם

זה ידוע כעובדה ש-100% מההכנסות של שחר פאר הולכות לכיסה הפרטי, וכמו כן גם ההוצאות (מאמנים,ציוד,נסיעות) ממומנים על ידה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים