עבור לתוכן

דיון: LG L204WT פשוט אגדה! כולם כבר אימצו אותו! (: כל מה שרציתם לדעת בפנים...

Featured Replies

פורסם

אם אתה הולך לשדרג בקרוב ואתה לא גיימר רציני אתה יכול להסתפק ב7600GS שהוא גם כרטיס נחמד מאוד.. ועולה כ 700 שקל .

פורסם
  • מחבר

בקשר לX1900XT אפשר להביא אותו ב1600 שקל הכרטיס הזה פשוט מישתלם תוכל לשחק מישחקים ברמה גבוהה מאוד!

זה מישתלם מאוד ביחס לביצועים/מחיר ;)

לא בטוח שיש אותו לAGP

בקיצור כשתשדרג את כל המחשב תיקנה את הכרטיס הזה הוא כבר יהיה זול עם יציאת הכרטיסים הבאים.

פורסם

~~~~

תודה תודה רבה!

אבל בקשר למידות התכוונתי רוחב גובה עומק :]

פורסם

אם אתה הולך לשדרג בקרוב ואתה לא גיימר רציני אתה יכול להסתפק ב7600GS שהוא גם כרטיס נחמד מאוד.. ועולה כ 700 שקל .

אני מתכנן לקנות את המסך וכרטיס מסך בחודש הקרוב. אני לא גיימר רציני שחייב שהכל ירוץ על מקסימום, אבל אני לא רוצה להוציא 700 שקל על כרטיס שעוד כמה חודשים בודדים כבר לא יריץ משחקים ברמה טובה.

האם שווה לחכות עם השדרוג ולשדרג למחשב חדש עוד כמה חודשים? או בכל האם ההוצאה של המסך והכרטיס מסך החדשים יוכלו ללוות אותי תקופה נחמדה?

פורסם

GeForce2 MX מחזיק לי בכיף את ה DELL 2007WFP, מסך 20" על 1680X1050, גם מריץ סרטים.

ככה שלשימושים שהם לא משחקים לכרטיס שלך לא תהיה בעייה להחזיק.

לדעתי תקנה כרגע רק מסך, כשתרצה להריץ משחקים חדשים תשדרג כבר את כל המחשב

פורסם

GeForce2 MX מחזיק לי בכיף את ה DELL 2007WFP, מסך 20" על 1680X1050, גם מריץ סרטים.

ככה שלשימושים שהם לא משחקים לכרטיס שלך לא תהיה בעייה להחזיק.

לדעתי תקנה כרגע רק מסך, כשתרצה להריץ משחקים חדשים תשדרג כבר את כל המחשב

סוף סוף תגובה שמרגיעה אותי ;D

אז כנראה שזה מה שאני אעשה, אני אקנה את המסך ואחסוך כסף ואז אכנס לדילמה חדשה אם לקנות רק כרטיס מסך או לשדרג לחלוטין את המחשב.

פורסם

בינתיים יש מחסור במסך הזה בארץ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים