פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים אז אני קם היום בבוקר ו מנסה להדליק את המחשב ו שום דבר לא קורה. לא הייתה שום הפסקת חשמל ואחת מהנורות על הלוח אם מאירה. המפרט שלי הוא opteron 148 DFI lanparty NF4 ultra 1 GB ram 6800GS wireless internet adapter אני די בטוח שזה לא הכבל של הכפתור שהתנתק היות ו ניסיתי להדליק את המחשב מכפתור ההפעלה על הלוח אם עצמו. מה שאני פוחד ממנו זה שהלך הלוח אם, לאחרונה היו בעיות עם המאוורר שלו אבל אתמול בלילה הוא עדיין טרטר לי בראש ו המחשב נדלק ונכבה כמו שצריך. :nixweiss: עזרה בבקשה?
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים א. תנסה להוציא את כבל החשמל מהמחשב לכמה שניות ואחר כך תחזיר זה נראה לי יפתור את הבעיה
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים בשעת סופות ברקים המתח יכול להיות לא יציב בעליל...ויכול לקפוץ ברמות מטורפות. לא מזמן ברק שכזה טיגן לי את הלוח...
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים מחבר בשניהם אני באמת צריך לקנוטת PSU tester טוב כרגע אנחנו חושבים על לשלוח לטכנאי כי אני לא צבין מה קורה. :s07: :s07: אם למישהו יש עצות זה מוערך
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים אני נתקלתי בספק שהוציא מתחים כמו שצריך במולקסים לעומת זאת ב ATX Power וב ATX +12V המתחים לא היו בגדר הנורמהוהלוח פעם עבד ופעם לא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.