פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים כרגע סיימתי לראות את חמישת הפרקים שיצאו ואני חייב להודות שזאת בהחלט אחת הסדרות האיכותיות שיצאו בזמן האחרון, העלילה פשוט מעולה ומאוד קשה להפסיק לצפות. בלי קשר, הסדרה כרגע במקומות הראשונים בכל המדרגים שאני מכיר, מעל Lost, Prison Break, 24 וכו' אני הייתי ממליץ לכל מי שלא ראה עדיין את הפרקים הראשונים שפשוט יתעלם מהסדרה הזאת לפחות עד שכל העונה הראשונה תיהיה מוכנה. לצערי אני כבר בפנים.
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים אני צופה בה...בפרקים הראשונים(עד החמישי) כל הסידרה משעממת תחת ורק בסוף יש לך דקה שבגללה אתה מרגיש צורך לראות את הפרק הבא.. :-\
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים גם אני עוקב אחרי הסידרה. אני מקווה ששמעת על הקומיקס שיוצא אחרי כל פרק?הוא מוסיף פרטים מעניינים.
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים רק בסוף יש לך דקה שבגללה אתה מרגיש צורך לראות את הפרק הבא.. :-\^^^^בסך הכל סידרה סבירה. ד"א, הפרק האחרון של prison break היה פשוט ענק.
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים אני רואהאני ממש אוהב מדע בדיוניוהסידרה הזאת מתאימה לי בדיוקסידרה פשוט מעולה ויפה!!!וד"א איזה קומיקס הם מוצאים אחרי כל פרק?ד"א גם Jericho יפה
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים אני צופה בה...בפרקים הראשונים(עד החמישי) כל הסידרה משעממת תחת ורק בסוף יש לך דקה שבגללה אתה מרגיש צורך לראות את הפרק הבא.. :-\אכן. רוב הפרק הוא באמת משעמם.אני רואהאני ממש אוהב מדע בדיוניוהסידרה הזאת מתאימה לי בדיוקסידרה פשוט מעולה ויפה!!!וד"א איזה קומיקס הם מוצאים אחרי כל פרק?ד"א גם Jericho יפהנראה לי הקומיקס שהיפני קרא...ואם מדברים על יריחו, בניגוד לheroes, היא עשויה בהרבה יותר טוב ומשאירה אותך במתח למשך כל הפרק. בheroes כמעט נרדמתי (היפני כ''כ שולט tho).
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים מחבר ברור שאפשר להגיד שהסדרה בתחפושת של Xmen בתחפושת של פנטסטיק 4 בתחפושת של משפחת סופר עלאבל אני אהבתי
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים קומיקס קצר שבדרך כלל מרחיב על כל פרק. מפורסם ע"י NBC באותו היום.http://www.nbc.com/Heroes/novels/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.