פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים אחרי שהייתה לי בעיה אם המאוורר של הכרטיס מסךפירקתי את הכרטיס מסך והלכתי איתו לזיגזג שם המוכר הראה לי שלוש אופציות + אופציה שמיתחברת אם מדבקהמכל האופציות לקחתי את הכי פשוטה קריסטל אורב של TTשרציתי לקחת את המאווררים שאלתי את המוכר אם יש משהו אם CMF יותר גבוה מהרביעיה של TTהוא הראה לי מאוורר משהו סמארט של TT שה CMF שלו הוא 72 אחרי שביקשתי שיראה לי את ההבדליםבלי לחשוב פעמיים לקחתי 4 יחידות של המאורר סמארט הזההמאוורר בא אם פוטנציומטר שאותו אני מבטל ומחבר את כל ה 4 לבקר של ונטק נקסוסועוד מאוורר 90 ממ ציבעוני לחלק העליון של המארז את המאוורר של הכרטיס מסך הרכבתי חיברתי למחשב ואין תגובה המסך לא נידלק פירקתי את המאוורר וניקיתי את המישחה המאפנה ושמתי מישחה של ארטיק סילבר 3 {משהו כזה אפור}חיברתי וכאן זה עבד טובחוץ מפעמיים שהמחשב ניתקע אבל לא נראה לי שזה קשור לכרטיס מסךעכשיו הוא מורכב המחשב עובד לא היו תקלותוהוא עושה רעש לא נורמלי למרות שבסניף של זיגזג הוא לא היה כל כך רועש בכל אופן אצלי זה כאילו מישהו הביא לו מגפון איך אני יכול לעשות אותו יותר שקט ?????עוד כמה ימים אני הולך להחליף את ה 4 מאווררים ולשים את המאוורר של ה 90 ממ אז שני שאלות האם יש רכיבים במחשב שאבור לגעת בהם אם הידיים בגלל חשמל סטטי האם אפשר לישאוב משם אבק בלי סכנה לנזק מחשמל סטטי מהשואב אבק
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים בקשר למסך יכול להיות שלא חיברת את המסך עצמו כמו שצריך או את המאוורר איזה רעש הוא עושה סתם רעש של מאוורר או של "רכיב פלסטיק רועד?בקשר לחשמל: דבר ראשון תנתק את המחשב מהחשמל דבר שני עדיף שלא תיגע בספק חוץ מזה נראה לי שהכן בסדראתה יכול לנסות לנקות את המחשב עם ספריי אוויר אבל כמו שאמרו לך גם פאן טוב (אבל ספרי אוויר יותר טוב)
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים איזה כיף שיש לי קומפרסור מפלצתי בבית שניקתי אבק איתו אני עומד במרחק של מטר וזה מנקה
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים מחבר תשובותהמאוורר של על הכרטיס מסך עושה רעש של מאוורר רק חזק מאודהוא מחובר כמו שצריך בדקתי למה אסור לגעת בספק הוא מנותק מהחשמל מה יכולה להיות בעיהיש לי גם פאן גם מפוח גם מיכל לחץ אוויר וגם מדחס {לא הולך להישתמש איתו בגלל שיכול להיות שם מים}
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.