פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים לא מזמן נהרסו לי האוזניות אחרי כמעט שנה של שימוש (האוזניות שמקבלים עם ה IRIVER) עכשיו קניתי אוזניות לא משהו של SONY וגם הם מתחילות לתת סימנים לא טובים.השאלה פשוטה איך אני אמור לשמור על אוזניות (IN EAR) לאורך זמן?(בהנחה שאין לי נרתיק מיוחד)
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים מחבר בראשונה התחילו בעיות בצד אחד עד שלא שמעו בו בכלל ובשניה מתחילות להיות הפרעות בצד אחד בווליום טיפה גבוה (שוב אוזניות מעפנות אז יכול להיות שהם ככה למרות שאני לא חושב שהם היו ככה כשקניתי).וגם מישהו אמר לי לא לגלגל את האוזניות סביב הנגן יש בזה הצדקה כלשהי או שהוא לא ידע מה הוא מדבר? ועוד שאלה מה הורס את האוזניות בלאי טבעי (כמה זמן אוזניות אמורות להחזיק?) או אבק ושטויות כאלה?
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים מבחינת הגילגול אין הצדקה.מה שהורס את האוזניות ברוב המקרים היא איכות בניה ירודה. גם אבק כמובן יכול להרוס לכן עדיף לשמור במקום סגור. להטיח את האוזניות בכל מיני דברים גם הורס אותן.
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים מחבר עוד משהו ששכחתי זה שאני רוצה אוזניות בתקציב של עד 150 שח (INEAR) מעדיף משהו שבא עם נרתיק או משהו ששומר על האוניות (אתם מבינים למה)אני אשמח לשמוע המלצה.ובנוגע לתקציב לא חייבים לנצל את כולו אם יש משהו באיכות םחות טוב שעולה הרבה םחות אני אעדיף אותו (מעדיף יחס איכות\מחיר גבוה מאשר איכות מקסימלית)
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים אלו נראות בסדר, אבל לפי דעתי עדיף ללכת על בטוח ולהשקיע עוד 80 ש"ח ב-EP-630.אם אתה הולך ה-ep630 שים לב של-Goldtop כבר מזמן אזל המלאי(כנראה טעות של Zap בעדכון הנתונים/לינק ישן).
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים מחבר בקשר לאוזניות שהצעת אני לא חושב שאוזניות עם אטימה מוחלטת טובות לי בדרך כלל כשאני שומע אני צריך להיות מודע באופן מסוים לסביבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.