עבור לתוכן

איך שומרים על אוזניות?

Featured Replies

פורסם

לא מזמן נהרסו לי האוזניות אחרי כמעט שנה של שימוש (האוזניות שמקבלים עם ה IRIVER) עכשיו קניתי אוזניות לא משהו של SONY וגם הם מתחילות לתת סימנים לא טובים.

השאלה פשוטה איך אני אמור לשמור על אוזניות (IN EAR) לאורך זמן?

(בהנחה שאין לי נרתיק מיוחד)

פורסם

קונים קופסאת פח או פלסטיק קטנה

פורסם

אני שומר את שלי בשקיק של המשקפיי שמש.

פורסם

אתה יכול לפרמט מה בדיוק נהרס לך בשניהם ?

פורסם
  • מחבר

בראשונה התחילו בעיות בצד אחד עד שלא שמעו בו בכלל ובשניה מתחילות להיות הפרעות בצד אחד בווליום טיפה גבוה (שוב אוזניות מעפנות אז יכול להיות שהם ככה למרות שאני לא חושב שהם היו ככה כשקניתי).

וגם מישהו אמר לי לא לגלגל את האוזניות סביב הנגן יש בזה הצדקה כלשהי או שהוא לא ידע מה הוא מדבר?

ועוד שאלה מה הורס את האוזניות בלאי טבעי (כמה זמן אוזניות אמורות להחזיק?) או אבק ושטויות כאלה?

פורסם

מבחינת הגילגול אין הצדקה.

מה שהורס את האוזניות ברוב המקרים היא איכות בניה ירודה. גם אבק כמובן יכול להרוס לכן עדיף לשמור במקום סגור. להטיח את האוזניות בכל מיני דברים גם הורס אותן.

פורסם

מבחינת הגילגול אין הצדקה.

אלא אם הוא מותח את החוט כשהוא עושה את זה.

פורסם
  • מחבר

עוד משהו ששכחתי זה שאני רוצה אוזניות בתקציב של עד 150 שח (INEAR) מעדיף משהו שבא עם נרתיק או משהו ששומר על האוניות (אתם מבינים למה)

אני אשמח לשמוע המלצה.

ובנוגע לתקציב לא חייבים לנצל את כולו אם יש משהו באיכות םחות טוב שעולה הרבה םחות אני אעדיף אותו (מעדיף יחס איכות\מחיר גבוה מאשר איכות מקסימלית)

פורסם

אלו נראות בסדר, אבל לפי דעתי עדיף ללכת על בטוח ולהשקיע עוד 80 ש"ח ב-EP-630.

אם אתה הולך ה-ep630 שים לב של-Goldtop כבר מזמן אזל המלאי(כנראה טעות של Zap בעדכון הנתונים/לינק ישן).

פורסם
  • מחבר

בקשר לאוזניות שהצעת אני לא חושב שאוזניות עם אטימה מוחלטת טובות לי בדרך כלל כשאני שומע אני צריך להיות מודע באופן מסוים לסביבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים