עבור לתוכן

בעיה [צריך אל פסק] מחשב מתכבה מהברקיםם

Featured Replies

פורסם

Gamatronic SmartCompact 650VA זה נראה לי המקסימום שאתה יכול להוציא בתקציב הזה.

פורסם

הוא גם אחלה

פורסם

לא כל כך הבנתי מה נשרף לך שם

אבל אני חושב שלקנות אל -פסק זה סתם ביזבוז כסף

וזה גם לא הוצאה חד פעמית צריך להחליף לו סוללות כל כמה זמן

תקנה מגן ברקים

http://zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=%D7%9E%D7%92%D7%9F+%D7%91%D7%A8%D7%A7%D7%99%D7%9D&radio1=on

ואולי תחליף לספק טוב ולא גנרי,זה יספיק כדי לישמור ששום דבר במחשב לא ישרף

פורסם
  • מחבר

מה זה המגן ברקים הזה מישהו מוכן להסביר? זה נראה כמו כל שקע רגיל שיש לי מאה כאלה בבית ???

פורסם

טוב בואו נעשה קצת סדר בכמה דברים :

1."מגן ברקים" הוא בעצם פיוז מתכת חד פעמי שנועד להוליך כמות מסויימת של מתח , ברגע שהוא עובר אותה (קפיצת מתח ברשת החשמל ) הוא נשרף מפסיק

להוליך וצריך להחליף אותו , ניתן למצוא כאלה בתוך כבלים מאריכים או שקעים מפצלים בחנויות חשמל .

2.לא מגן ברקים ולא אל פסק יגנו על המחשב שלך או במקרה הזה על אף חלק חשמלי בבית כולל הדיירים שנמצאים בו , ברק מהיותו כל כך רב עוצמה מסוגל

"לקפוץ" מנקודה לנקודה גם ללא מוליך בין שניהן (הכוונה גם לאוויר ) -- הסבר גס ובסיסי מאוד .

3.נפילות חשמל כן מזיקות למחשבים לטווח ארוך (נזקים לדיסקים קשיחים , קבלים , וכו...)

4.אני ממליץ בחום להשקיע כמה שקלים באל פסק נורמלי של אדוויס או גאמטרוניק , כל זאת אני אומר כבעלים מרוצה של אלפסק מסוג ecom 600

פורסם

לא שמתי לב לתגובה שמעלי :-X

לגבי 2. לא מדובר פה על פגיעה ישירה של ברק בבית שלו אלא לייד עמוד החשמל שמעביר לבית שלו את המתח- וגורם לקפיצות...

פורסם

מועבר לפורום חומרה אחרת וציוד הקפי שם יוכלו לעזור לך יותר

ד"א לא רשמת איזה ספק כוח יש לך וגם איזה מסך CRT/LCD

פורסם
  • מחבר

יש לי מסך CRT 17 של AOC

פורסם

הועבר לפורום המתאים.

פורסם

אז לא ממש הבנתי בשביל מה צריך לקנות ספק טוב אם בעצם לא הוא זה שמגן על המחשב מפני שריפת חלקים אלא עדיף לקנות ספק הכי זול שיש(של מותג) ולהשקיע את הכסף באל ספק טוב נכון?

פורסם

אז לא ממש הבנתי בשביל מה צריך לקנות ספק טוב אם בעצם לא הוא זה שמגן על המחשב מפני שריפת חלקים אלא עדיף לקנות ספק הכי זול שיש(של מותג) ולהשקיע את הכסף באל ספק טוב נכון?

אתה קונה ספק טוב כדי שיחזיק טוב ויציב את המחשב שלך ולא יקרוס או משהו. אפילו אם אתה קונה מותג אבל חלש הוא יכול לא לסחוב את המחשב ולקרוס או להשרף.

הספק לא מגן לך על רכיבים במחשב, למרות שבמקרים מסויימים, אם ספק נדפק ע"י משהו או אפילו מאיזושהי תקלה בו עצמו, ספק טוב יגן על חלקים אחרים במחשב בזה שהוא לא יעביר את הקצר או המתח הגבוה\נמוך לרכיבים שמחוברים אליו.

פורסם

מי שחושב שמכשיר אל-פסק מיותר, טועה.

בישראל יש כל מיני דגמים, חלקם ממש עלומים וחסרי הורים.

מומלץ GAMATRONIC או ADVICE , שתי חברות ישראליות.

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים