פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים Gamatronic SmartCompact 650VA זה נראה לי המקסימום שאתה יכול להוציא בתקציב הזה.
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים מחבר ומה עם זה הוא נראה לי גם איכותיhttp://www.mono1.co.il/Product.asp?Pid=1301&Cat2Cat1ID=26&Cat2ID=99&aff=Zap〈=heהיו עליו הרבה תגובות טובות
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים לא כל כך הבנתי מה נשרף לך שםאבל אני חושב שלקנות אל -פסק זה סתם ביזבוז כסףוזה גם לא הוצאה חד פעמית צריך להחליף לו סוללות כל כמה זמןתקנה מגן ברקיםhttp://zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=%D7%9E%D7%92%D7%9F+%D7%91%D7%A8%D7%A7%D7%99%D7%9D&radio1=onואולי תחליף לספק טוב ולא גנרי,זה יספיק כדי לישמור ששום דבר במחשב לא ישרף
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים מחבר מה זה המגן ברקים הזה מישהו מוכן להסביר? זה נראה כמו כל שקע רגיל שיש לי מאה כאלה בבית ???
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים טוב בואו נעשה קצת סדר בכמה דברים :1."מגן ברקים" הוא בעצם פיוז מתכת חד פעמי שנועד להוליך כמות מסויימת של מתח , ברגע שהוא עובר אותה (קפיצת מתח ברשת החשמל ) הוא נשרף מפסיקלהוליך וצריך להחליף אותו , ניתן למצוא כאלה בתוך כבלים מאריכים או שקעים מפצלים בחנויות חשמל .2.לא מגן ברקים ולא אל פסק יגנו על המחשב שלך או במקרה הזה על אף חלק חשמלי בבית כולל הדיירים שנמצאים בו , ברק מהיותו כל כך רב עוצמה מסוגל "לקפוץ" מנקודה לנקודה גם ללא מוליך בין שניהן (הכוונה גם לאוויר ) -- הסבר גס ובסיסי מאוד .3.נפילות חשמל כן מזיקות למחשבים לטווח ארוך (נזקים לדיסקים קשיחים , קבלים , וכו...)4.אני ממליץ בחום להשקיע כמה שקלים באל פסק נורמלי של אדוויס או גאמטרוניק , כל זאת אני אומר כבעלים מרוצה של אלפסק מסוג ecom 600
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים לא שמתי לב לתגובה שמעלי :-Xלגבי 2. לא מדובר פה על פגיעה ישירה של ברק בבית שלו אלא לייד עמוד החשמל שמעביר לבית שלו את המתח- וגורם לקפיצות...
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים מועבר לפורום חומרה אחרת וציוד הקפי שם יוכלו לעזור לך יותרד"א לא רשמת איזה ספק כוח יש לך וגם איזה מסך CRT/LCD
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים אז לא ממש הבנתי בשביל מה צריך לקנות ספק טוב אם בעצם לא הוא זה שמגן על המחשב מפני שריפת חלקים אלא עדיף לקנות ספק הכי זול שיש(של מותג) ולהשקיע את הכסף באל ספק טוב נכון?
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים אז לא ממש הבנתי בשביל מה צריך לקנות ספק טוב אם בעצם לא הוא זה שמגן על המחשב מפני שריפת חלקים אלא עדיף לקנות ספק הכי זול שיש(של מותג) ולהשקיע את הכסף באל ספק טוב נכון?אתה קונה ספק טוב כדי שיחזיק טוב ויציב את המחשב שלך ולא יקרוס או משהו. אפילו אם אתה קונה מותג אבל חלש הוא יכול לא לסחוב את המחשב ולקרוס או להשרף.הספק לא מגן לך על רכיבים במחשב, למרות שבמקרים מסויימים, אם ספק נדפק ע"י משהו או אפילו מאיזושהי תקלה בו עצמו, ספק טוב יגן על חלקים אחרים במחשב בזה שהוא לא יעביר את הקצר או המתח הגבוה\נמוך לרכיבים שמחוברים אליו.
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים מי שחושב שמכשיר אל-פסק מיותר, טועה.בישראל יש כל מיני דגמים, חלקם ממש עלומים וחסרי הורים. מומלץ GAMATRONIC או ADVICE , שתי חברות ישראליות.[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.