פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים קיבלתי תאריך גיוס ל 16 למרץ 2008, אפילו לא קיבלתי מנילה, מה זה?אופס פורום לא נכון, תעבירו!
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים זה בדיוק התאריך שאני קיבלתי,אני גם לא קיבלתי מנילה,ובכלל יש לי פרופיל זמני של 72
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים מחבר כן מיני אני יודע השאלה לאן אני מתגייס? יש לי פרופיל 82 ובשיחה אמרתי שאנ רוצה קרבי.
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים כן מיני אני יודע השאלה לאן אני מתגייס? יש לי פרופיל 82 ובשיחה אמרתי שאנ רוצה קרבי. חחח איזה נאיבון התאריך גיוס הראשוני זה רק תאריך גיוס כללי הוא מציין את "תחום הגיוס" שלך...יעני..בסביבות התאריך הזה אתה תתגייס כשתהיה קרוב לגיוס,ואחרי שתשתבץ למשהו,אתה תקבל תאריך גיוס אמיתי.
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים כחודש וחצי לפני התאריך הזה ישנו לך לתאריך של היחידה איליה תשובץ.יש לך עוד זמן... הרבה זמן...
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים הם אוהבים לשים ישר תאריך, כדי שאחרי זה יהיה מה לשנות.. אל תדאג, ישנו אותו עוד לא מעט פעמים.בנתיים אין סיבה שתייחס לזה בכלל חשיבות.לי שינו את התאריך בערך 4 פעמים לפני שנקבע התאריך הסופי, ואני מתאר לעצמי שגם לך זה יהיה ככה.
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים אם אתה בן 17 אז יש לך עוד זמן עד לקבלת מנילה , איזה כיתה אתה? - י'א?קיבלת זימונים כלשהם? מודיעין , טיס יום סיירות ענארף , משהו? אם לא אז יש לך זמן ואין לך מה לדאוג...
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים יש לך עוד יותר משנה... מה אתה בכלל חושב על הצבא?!זה לא שתעשה שם משהו שבאמת תרצה לעשות.... בינתיים זרום עם החיים
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים אתה לא תינוק,אתה כבר "זקן" לפי דברייך - ובכל זאת אתה מספיםהוא שאל שאלה רצינית ואם אין לכם תשובה רצינית אל תגררו את הדיון לספאם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.