עבור לתוכן

GA-965P-S3

Featured Replies

פורסם

איך הלוח GA-965P-S3?

שמעתי של-DS3 היו הרבה מאוד בעיות (שאולי נפתרו מאז?)

ל-S3 יש את אותן הבעיות או שהוא לוח יציב?

פורסם

על איזה בעיות אתה מדבר?

בכל מקרה,אלו שני לוחות זהים לחלוטין,ל-DS3 יש פשוט קבלים קצת יותר טובים

עריכה:תודה על התיקון -stojakovic

פורסם

על איזה בעיות אתה מדבר?

בכל מקרה,אלו שני לוחות זהים לחלוטין,ל-DS3 יש פשוט כבלים קצת יותר טובים

לא מדויק.. זה לא כבלים אלא קבלים... רכיב אלקטרוני... בDS הקבלים יותר איכותיים...

קוראים לתכונה הזו All-Solid Capacitor... הנה תמונה מהאתר של גיגהבייט... מה שיש למעלה זה של הDS3 ושלמטה זה של הS3...

motherboard_overview_durability_big.jpg

פורסם

לא מדויק.. זה לא כבלים אלא קבלים... רכיב אלקטרוני... בDS הקבלים יותר איכותיים...

קוראים לתכונה הזו All-Solid Capacitor... הנה תמונה מהאתר של גיגהבייט... מה שיש למעלה זה של הDS3 ושלמטה זה של הS3...

motherboard_overview_durability_big.jpg

סתם הגזמה מי צריך לוח שמחזיק 30 שנה :kopfpatsch: מספיק 10 כשהוא מגיע ל5 כבר הופכים אותו לhtcp

פורסם
link=topic=214850.msg1883301#msg1883301 date=1161956484]

סתם הגזמה מי צריך לוח שמחזיק 30 שנה :kopfpatsch: מספיק 10 כשהוא מגיע ל5 כבר הופכים אותו לhtcp

אף לא צריך לוח שיחזיק 30 שנה.. אבל הקבלים האלה גם יותר עמידים תחת תנאים קיצוניים כמו חום, ומתחים פחות יצבים... (OC...)

פורסם

אם כבר נפתח דיון,אם אפשר אנשים שיש להם את הלוח שיציגו בעיות באמת,אילו סוגי זיכרונות שמתם איתו,האם עידכנתם ביוס וזה עזר/הוסיף אפשרויות

האם מרוצים ממנו באופן כללי?

פורסם

אף לא צריך לוח שיחזיק 30 שנה.. אבל הקבלים האלה גם יותר עמידים תחת תנאים קיצוניים כמו חום, ומתחים פחות יצבים... (OC...)

יש למישהו הוכחה שהקבלים האלה תורמים משהו ?

יש אין סוף לוחות שאין להם את הקבלים הללו והם לא פחות טובים

בעיניי זה עוד גימיק שווקי

פורסם

לקבלים האלה אורך חיים ארוך יותר, והם באו כתגובה לכך שהיו די הרבה לוחות שהקבלים שלהם הלכו פייפן בזמן האחרון.

סתם מיותר לדעתי - קבלים אלקטרוליטיים באיכות טובה יכול להחזיק מספר דו ספרתי של שנים בטמפרטורות עבודה של לוח אם.

פורסם

אם כבר נפתח דיון,אם אפשר אנשים שיש להם את הלוח שיציגו בעיות באמת,אילו סוגי זיכרונות שמתם איתו,האם עידכנתם ביוס וזה עזר/הוסיף אפשרויות

האם מרוצים ממנו באופן כללי?

על DS3 אני יכול שהוא עושה בעיות עם G.SKILL למינהם ,ספציפית על BNR אני יודע על בעית חוסר תאימות כי זה מה שהיה לי

ה HZ של G.SKILL לעומת זאת עובדים מעולה עם הלוח הזה

וכדי לעשות OC חובה לעדכן ביוס הביוס המקורי פשוט דפוק

סה"כ לוח טוב, במיוחד לOC אפשר להתחיל מבאס 400 בקלות ניראה לי שרק האסוס הוא לוח טוב ממנו לOC ובכלל

פורסם

עידכון לf4 או f5 כוללות בתוכן את העידכונים הקודמים להם?

איך עידכנת דרך ווינדוס?

פורסם

על DS3 אני יכול שהוא עושה בעיות עם G.SKILL למינהם ,ספציפית על BNR אני יודע על בעית חוסר תאימות כי זה מה שהיה לי

ה HZ של G.SKILL לעומת זאת עובדים מעולה עם הלוח הזה

וכדי לעשות OC חובה לעדכן ביוס הביוס המקורי פשוט דפוק

סה"כ לוח טוב, במיוחד לOC אפשר להתחיל מבאס 400 בקלות ניראה לי שרק האסוס הוא לוח טוב ממנו לOC ובכלל

רק ה-NR עושים בעיות

בגלל זה יצאו ה-NQ שלא עושים בעיות

פורסם

עידכון לf4 או f5 כוללות בתוכן את העידכונים הקודמים להם?

איך עידכנת דרך ווינדוס?

עידכנתי ל F4 ומישום מה העידכון דרך WIN לא הצליח

אז בסוף עיכנתי דרך DOS

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים