עבור לתוכן

בעיה של טמפ' של כרטיס מסך חדש(1900xt

Featured Replies

פורסם

אוקיי קניתי מחשב חדש, עם הרטיס

1900xt 256mb

אבל הוא עובד עד 60 טמפרטורות במנוחה! אחרי שאני מריץ משחק הוא עולה ל-70-90 וחוזר ל-70.

השאלה היא: אם זה בסדר לכרטיס(כי הם החליפו לי אותו פעם אחת, אבל יכול להיות שהם השאירו את אותו כרטיס פשוט אמרו שהחליפו) או שאני צריך לקנות קירור מיוחד לכרטיס כדי שהוא יעבוד נורמאלי?

פורסם

הכרטיס מסך שלי בקירור סטוק שלו הגיע ל 85 מעלות הכרטיס הינו 7800GT בעיקרון כל כרטיס מסך שמגיע עם הקירור זה אמור להספיק לו , אם אתה נתקל במסכים כחולים, הפעלות מחדש וכדומה יכול להיות שהחום של הכרטיס גורם לכך.

מה שאתה יכול לעשות זה לשפר את זרימת האוויר במארז או להחליף קירור ומידה ואתה מעוניין ויש לך רצון להשקיע

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מסך שלי בקירור סטוק שלו הגיע ל 85 מעלות הכרטיס הינו 7800GT בעיקרון כל כרטיס מסך שמגיע עם הקירור זה אמור להספיק לו , אם אתה נתקל במסכים כחולים, הפעלות מחדש וכדומה יכול להיות שהחום של הכרטיס גורם לכך.

מה שאתה יכול לעשות זה לשפר את זרימת האוויר במארז או להחליף קירור ומידה ואתה מעוניין ויש לך רצון להשקיע

שחקתי במשחק ואחרי 10 דקות כל הטקסטורות משתגעות ומה לא, אי אפשר אפילו לצאת מהמשחק.

אבל שום מסכים כולים והפעלות מחדש זה לא עושה.

פורסם

אם הטקסטורה משתגעת ואתה מקבל ארכיפקטים כנראה שזו באמת בעיית חום של הכרטיס, תנסה ללכת לחנות ממנה קנית ושהם יראו את זה במו עיניהם

כמו כן כדאי שתנקה אבק מהמחשב ותוסיף מאוררים לסירקולציה טובה יותר זה יכול לעזור לכרטיס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים