פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים יש לי בעיה מוזרהבאמצע משחק UT המסך נהיה שחור ורשום signal out of rangeשנע בכל המסך...... הבעיה נגרמת כמה שניות לאחר שאני מתחיל לשחקוהיא לא נגרמת לעולם עבודה בדסקטופ או עם תוכנות.....חשבתי אולי זה הדריברים של הכרטיס מסך, אולי להתקין שובאני רוצה להתקין את אותם דריברים של Nvidia, אז שאלתי השנייה היא אם פשוט מתקינים שוב? אשמח לכל תגובה ועזרה
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים מחבר הפירוט המלא של מה שמופיע לי על הצג הואSIGNAL OUT OF RANGE114.34Hz 173ohzכל ניסיון לעזרה ייתקבל בברכהניסיתי להחליף דריברים 3 פעמים ולא עזרUT רץ חלקאבל פתאום המסך הופך לשחור ומופיע לי ההודעה הזאתוהסאונד מקרטע ברקע
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים לאיזו רזולוציית משחק הגדרת את אנריל?ועליך להחליט, התופעה מתרחשת לך באמצע UT, או איך שאתה מתחיל מעלה אותו?... יש הבדל.ככל הנראה שהמשחק רץ על רזולוציה ותדר רענון גבוהים מדי עבור המסך שלך, ולכן הוא לא מסוגל להציג את אותו.
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים אתם לא יודעים לקרוא ? זה קורה לו באמצע המשחק.באמצע משחק UT המסך נהיה שחור ורשום signal out of rangeUT רץ חלקאבל פתאום המסך הופך לשחור ומופיע לי ההודעה הזאתוהסאונד מקרטע ברקע
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים אתם לא יודעים לקרוא ? זה קורה לו באמצע המשחק.באמצע משחק UT המסך נהיה שחור ורשום signal out of rangeUT רץ חלקאבל פתאום המסך הופך לשחור ומופיע לי ההודעה הזאתוהסאונד מקרטע ברקע גם לי קרו תופעות כאלה באמצע משחק (כאשר ניסיתי להפעיל עם משקפי תלת מימד).. והורדה של התדר פתרה את המצב...
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים מחבר זה קורה באמצע המשחק אכן........וניסיתי כבר להוריד את הקצב ריענון אך זה לא עזרמערכת ההפעלה היא 98 SEאני עובד בדר"כ על 85 מג"ה ריענון
פורסם 2002 בנובמבר 1723 שנים מחבר את האמת הוא היה מופעל....... בכל מקרה אני לא חושב זה אמור לתת את הפיתרון אבל אני אנסה עריכה: לא עזר מה שכן זה שהפעם נתקע לי המשחק בתפריט!! והפעלתי NFS: FP2 שעובד טוב בלי תקיעות ככה שזה ממש מוזר... וזה יחודי לאנריל כנראה.....
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים אולי תנסה לחבר את הכבל של המסך למחשב טוב יותר? חזק יותר?כי אני יודע שכאשר המסך לא מחובר כראוי או מנותק כבל הנתנוים, אז כתוב:"there is not signal"
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים או קיי איזה מסך יש לך?תשנה הת ההגדרות במשחק כי 114 הרצ זה יותר מידי המסך רוב הפעמים מראה כאזות הורעה זה קרה לי באיזה משחק לא משנה בקיצור תסדר את ההגדרות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.